Příspěvky uživatele - 240.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahody do truhlíku a květináče, 6.4.2012
Zdravím. Mám vyzkoušené měsíční, paráda. A taky odrůdu Karmen. Nechat každé rostlině přiměřeně místa na rozrostení. Ať se vám daří.
Sázení nově koupených keřů, 6.4.2012
Zdravím. To je zajímavá diskuze, jestli narušovat nebo ne. Já osobně, pokud to není jak tu někdo psal, hlína a sem tam kořínek, tak to prsty vždycky dole trochu odrbu a rozvolním. A dávám hodně vody, třeba konev do jámy, nechám vsáknout, pak... celý příspěvek >
Jahody na balkon, 1.4.2012
Zdravím. Také mám zkušenost s měsíčními. Několik let po sobě jsem si vždycky koupila na jaře v super hyper obchodě platíčko, dávala jsem taky asi tři na půl metru. Krásně to rostlo, velikost truhlíku stačila k uživení, zálivka byla taky dobrá,... celý příspěvek >
Delician nebo Hokkaido?, 30.3.2012
Zdravím. Není Delician letošní novinka? Já si ji z předchozích let vůbec nevybavuju. To ji asi ještě odzkoušenou nikdo mít nebude. Dýně radši předpěstovávám, říkám si, že mi to ušetří trochu času, nemám podmínky jak na Jižní Moravě. Taky je... celý příspěvek >
Višeň do 1m skruže, 30.3.2012
O těch borůvkách už jsme taky uvažovali, máme tam totiž vestavěné i další skruže. Pravděpodobně na to taky dojde.
Višeň do 1m skruže, 29.3.2012
Skruž je tam napevno zabudovaná, dělá roh těch opěrných zdí, ve kterých je nasypaná zemina, aby nebyly odkryté základy domu a aby se to celé nesesunulo. Ta tam bude doufám hodně dlouho. Hledám její praktické využití a radši bych v ní měla něco, z... celý příspěvek >
Děkuji za odpověď. Doplním - ta skruž je napevno zabudovaná do opěrných zdí kryjících základy pod domem, dělá kulatý roh. Dům je ve svahu, skruž je na jeho rohu, její střed je asi dva metry od domu. Zemina je vevnitř skruže i vně. Zdi jsou... celý příspěvek >
Zdravím. Na pozemku mám velice málo prostoru na výsadbu normálně vzrostlých ovocných stromů do volné půdy, takže musím hodně uvážit, co kam dám. Mám tu jednu betonovou skruž, průměr metr, výška metr, naplněnou kvalitní zeminou. Uvažuji o tom, dát... celý příspěvek >
Konstrukce pro popínavky - materiál, 25.3.2012
Zdravím. Plánujeme letos dokončit vchod do domu, kde je nade dveřmi stříška postavená na dvou trámcích ukotvených dole do dvou asi metr vysokých zídek. Chceme sem naistalovat mřížku - treláž - na boky i čelo, vhodnou k popnutí. Zatím nemáme... celý příspěvek >
Staré odrůdy jabloní - Slovácko, 19.2.2012
Zdravím. Doporučuju otrhat z každého stromu pár typických jablek a vzít je do Brna na Mendlovu univerzitu. Na ústavu ovocnářství vám je určitě určí. Nevím, zda tam je ještě prof. Řezníček, ten je určoval kdysi mně. Nebo se ptejte na ing. Bočka,... celý příspěvek >
Kalifornské žížaly doma, 18.2.2012
Stačí nějaká bedýnka, výška ku šířce ku délce 1 : 2 : 3. Navrtat dostatek děr do horní části pro větrání. Na zimu radši zateplit okolo polystyrenem, nesmí to promrznout. Možná bych je dala radši někam do chodby nebo do předsíně, kde není takový... celý příspěvek >
Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 3.2.2012
Zdravím. Odrůdy řazené jen podle chuti - jsou to ty, na kterých jsem vyrostla. Takže mám moc ráda protáhlé žluté plody Jaderničky moravské s červeným líčkem (citronky), Nonetit (Matčino) na jídlo i do štrůdlu, ještě napůl zelené Průsvitné letní a... celý příspěvek >
Černoplodé maliny, 5.4.2011
Tak jsem vzápětí vygůglila, že ten Black Jewel se používá jako synonynum pro Bristol a Black Satin není malina, ale beztrnná ostužina. Ach jo, obchodníci a jejich popisky.
Černoplodé maliny, 5.4.2011
Zdravím. Psala jsem původní dotaz. Dneska jsem našla v zahradnictví odrůdu Black Jewel a Black Satin. Zatím jsem nekoupila, 179 korun za proutek se mi zdálo docela dost. Máte je někdo, stojí za to?
Kiwi - výběr z konkr. odrůd, 5.4.2011
Zdravím. Dnes jsem byla v zahradnictví a v nabídce mají kiwi arguta Milano, Romeo, Geneva a Ken´s Red. Dále kiwi deliciosa Jenny a další chinensis, ale na ty si myslím nejsou tady podmínky. Které byste doporučili?
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika