|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dýňové slavnosti Šebrov, 17.10.2014 no, to bude nádhera až to všechno vyroste, škoda,že takový výběr všeho nebyl před lety, když sme měli ještě pole.Te´d mám prostor asi jen pro 1O sazenic na různých místech, víceméně i méně vhodných, ale dýní je dost, letos mám celkem 27 ks.To... celý příspěvek > |  | Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 16.10.2014 tak u nás už je taky vše zlikvidované i papriky, doma na okně mám jedno rajčátko KBX-poslední z jedné rostliny nechané ve foliáku, už to bylo zdecimované, tak sem to vyhodila.Jinak pro mne bifteky jsou ty nejlepší rajčata, ovšem pravda je, že ten... celý příspěvek > |  |
|  | Dýňové slavnosti Šebrov, 13.10.2014 moc krásné fotky dýní, škoda že jsem se této akce nemohla zůčastnit, taky bych si vybrala nějakou novinku, no má plocha na dýně je omezena, i z důvodu semenaření, takže asi sortiment na rok rozšířím maximálně o jednu odrůdu. |  | Paprika pro venkovní pěstování, 4.10.2014 tak dnes sem upekla hokkaido s beraními rohy Pálivec a Artist, a bylo to skvělé, s dresinkem ze zakysané smetany, česneku,pepře a Parmazanu. |  | Paprika pro venkovní pěstování, 3.10.2014 ano, s cuketami i patizony sem to zkoušela, je to dobrý a ta dýně hokkaido je taky dobrý nápad.Sama to zítra zkusím, už těch rohů moc nemám, ale něco ještě nasbírám plus Pálivce a přidám i velké zelené, nedozrálé Ramiro.Ty rohy peču i se semeny, ale... celý příspěvek > |  | Paprika pro venkovní pěstování, 3.10.2014 Tak já peču beraní rohy, odrůda Artist na plechu vytřeném sádlem, papričky trochu vyválím v tuku, aby byly obalené, okořením,upeču dohromady s brambory a lilky.Ty Jalahot vypadají lákavě, to by mi taky chutnalo. |  | Bifteková rajčata, 1.10.2014 nádhera-nejvíc se mi líbí Gigante Castilla, Negro Almeria, no a samozřejmě už jen pro tu velikost, Zamorano. |  | Vietnamská okurka, 30.9.2014 odkud máte semínka? Myslíte, že by to rostlo i venku bez foliáku? |  | Dýně, 25.9.2014  taky přispěju fotkou -většina úrody už je doma, ještě je pár kousků venku, snad dozrají. |  | Paprika pro venkovní pěstování, 25.9.2014  a ještě pár fotek po 14 dnech...
|  |
|  | Bifteková rajčata, 20.9.2014 Výborně, konečně nějaké zajímavé počtení o neobvyklých odrůdách!! |  | Záchrana rajčat, 19.9.2014 YGR je spíš rajče pro gurmány, určitě ne pro běžné zahrádkáře, co chtějí pro rodinu hromadu rajčat standartní chuti a brzy zralé.Je to poměrně pozdní odrůda, průměrně plodnosti.Chuť je velmi subjektivní záležitost, takže za mne-nějak moc mi... celý příspěvek > |  | Záchrana rajčat, 19.9.2014 s tou marmeládou mne to napadlo taky v souvislosti s odrůdou KBX/ oranžový biftek/,jsou nádherně jasně oranžové-že bych pak vyptala u sousedů pár meruněk a přidala... nikdy sem ovšem rajčatovou marmeládu nedělala, kolegyně mi tvrdila že to není nic... celý příspěvek > |  | Záchrana rajčat, 18.9.2014 Copak, Zlatava Vám nechutnala?Zrovna na rok sem ji chtěla zkusit.
|  | Sušení semen rajčat a paprik, 14.9.2014 já ty žluté taky ještě mám, jinak už je v podstatě vše pryč |  |
 |
|
|
|