|
Liliochvostec (Eremurus robustus), 12.10.2007 Koupila jsem ho nedávno v Hornbachu, ale mají ho i v květinářstvích. |
 |
Kdy ostříhat pokojový ibišek, 10.10.2007 Ibišek se řeže na jaře, to aby pěkně kvetl. Jinak se může řezat i v létě, to aby měl hezký tvar. |
 |
|
 |
Neznámý strom, 5.10.2007 Podle mě je to magnólie a co jsem se dočetla na internetu tak se neřeže. |
 |
Co s vodou na pozemku?, 2.10.2007 Nevím jak to u Vás vypadá, ale my jsme měli podobný problém. Zakopali jsme trubky a odvádíme vodu do kanalizace. Tak jestli to u Vás jde tak vykopejte jezírko s odtokem. |
 |
Přesazování hortenzie, 1.10.2007 Do kyselé zeminy, nejlépe rašelina, viděla jsem také zeminu pro hortenzie (myslím v Baumaxu). |
 |
Ocúny, 30.9.2007 Zahradník Starkl nabízí ocúny. |
 |
Kosatec - kdy přesazovat a nároky, 22.9.2007 Opravdu máte nádherné kosatce, blednu závistí. Ina |
 |
Myrta před zimou, 22.9.2007 Venku určitě nepřežije. |
 |
Amarylis, 21.9.2007 Já je přes zimu uchovávám při 15 stupních Celsia, větší teplo nedoporudčuji. |
 |
Hyacint, 21.9.2007 Hyacinty pěstuji v zahrádce a to taky bydlím nad 600 m. n.m.,nebo je v zimě zasadím do květináče (či speciální sklenice s vodou), přikreji kornoutem s černého papíru a před rozvitím kornout odstraním.Tak je buď zasaďte nebo schovejte pro... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stříhání venk. ibíšku, 20.9.2007 Doporučuji odkvetlé květy ostříhat a tvarovat až na jaře. |
 |
Fuksie, 18.9.2007 Fuksie se většinou množí řízky, tak nevím zda se prodávají taky semínka. |
 |
Přežije hortensie zimu?, 18.9.2007 Měla jsem stejný problém jako vy, ale zeptala jsem se paní, která hortenzii pěstuje již několik let (a to na horách). Na zimu ji zakrývá chvojím. Alena |
 |
Pěstování hortensie, 8.9.2007 Bydlím na horách mám hortenzii na zimu přikrýt? Děkuji Lada |
 |
Rozmnožení rododendronu, 31.8.2007 Také jsem rododendron rozmnožila zakopčením, roste a krásně kvete. |
 |