Příspěvky uživatele - 45.111

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odolnost jahodníku proti mrazu, 25.8.2014
Okap 330 - rozvinutá šíře plechu 330 mm = průměr žlabu 150 mm. Mozna se pletu, ale polomer (vyska zeminy) mi vychazi 7.5 cm. Tak to je opravdu velmi malo. J.R.
Nemoc maliníku, 25.8.2014
Na druhem snimku to tak vypada - ale osobni zkusenost s tim nemam - resp. na jare aplikuji na malinik postrik pripravkem Score, ktery by mel ucinkovat i na chorobu Didymella applanata. J.R. 
Odolnost jahodníku proti mrazu, 25.8.2014
Mival jsem take mesicni jahody kamenném korytě (hlubsim nez okapova ryna), az zas tak moc neprosperovaly a hlavne o ne nebyl prilis velky zajem. (Kdysi v detstvi ano, ale to deda pestoval malo zahradnich jahod popr. vubec... celý příspěvek >
Odolnost jahodníku proti mrazu, 25.8.2014
Nechtel jsem Vas odrazovat, v truhlicich se jahody obcas pestuji, ale maloktera odruda je pro to vhodna, resp. truhliky jsou pro jahody male, okapova ryna rovnez. Riziko vymrznuti samozrejme neni zanedbatelne, jako u vsech rostlin v kontejnerech,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika