Příspěvky uživatele - 176.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o radu - Durman, 29.2.2008
Pane Josefe, za radu moc děkuji. Chci pomoct tomu, kdo si s tím sám neví rady. Mě samotné se vždy Durman velice líbil, teď už vím, že ho budu pěstovat i já sama. Viděla jsem při jízdě autobusem stát vedle sebe klasický ale i růžový a pohled... celý příspěvek >
Prosím o radu, 29.2.2008
Prosím o radu, co mám dělat s Durmanem, který přezimoval na chodbě, kde se netopí,nebyl přesazen do většího květináče, i když kořeny lezou hodně z květináče ven, nebyl sestříhaný a včera jsem zjistila, že jsou na něm nejen listy, ale už i 3... celý příspěvek >
Durman, 28.2.2008
Prosím o radu, známý a já taky nevím co dělat s DURMANEM, který přezimoval na chodbě, kde se netopí, nebyl sestříhaný na podzim a už mu raší nejen listy, ale i 3 květy. Teď se s tím už asi nedá nic dělat, ale ptám se jak jsem si přečetla hnojit už... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika