Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mediabel, 24.6.2018
Nazdar Peter práve mi došli fotky z oberačky morava marhulky hybrid 19, Petra obrali 30 bedničiek po obede budú dalšie posledné foto som robil ja keď som tam bol nádherná 69, oplatí sa navštevovať sadarov vždy majú niečo zaujimavé, všetko majú na... celý příspěvek >
Flamingo, 24.6.2018
Ocenil bych hlavně zvýšenou sladkost plodů, která v minulosti u broskví jiných odrůd dost často chyběla. Není to žádný průměr typu Fairhaven. V minulosti byla chuť u Flaminga vždy plnější, ale chyběl silnější broskvový říz. V posledních letech si... celý příspěvek >
Orangered, 24.6.2018
První vlaštovky jaro nedělaj, nebo první vyhrání z kapsy vyhání. Tak je to i s Orangeredem. Chuť plodů má nyní již klesající tendenci. Asi tak nějak podobně, jak o tom psal pán z Trnavska. 
Leskora, 24.6.2018 Obsahuje fotku
V plné měkkosti je nakonec výborná, středně sladké, šťavnaté a ušlechtilé kyselinky není sice tolik, ale jak se zavřou obě oči tak ta vůně léta u moře tam je! cheeky Hlučínsko 250mnm.  Já jsem spokojený s tím, že v měkkosti je chuť plně... celý příspěvek >
Flamingo, 24.6.2018
Prostě tady Flamingo nedozraje do přijatelné kvality i kdydy jsi se Petře na hlavu stavěl a můžeš s tím nesouhlasit jak chceš. Slovenskou broskvoň Flamingo bych každému doporučil vyzkoušet. O odolnosti a bohaté plodnosti se toho napsalo už dost.... celý příspěvek >
Princess nahrada za Suncrest?, 24.6.2018
Z Vistarichu byl před časem nadšený Milan a Princess byla taky v popředí zájmu. Ptám se proto, že je mám z Clivie a měly by být na slivoňových podnožích, takže je tady perspektiva, že nějaký čas vydrží. Oba stromky se počátečním šoku vzpamatovali a... celý příspěvek >
Princess nahrada za Suncrest?, 23.6.2018
Já jsem se ale ptal na Princess.  Ohledně Suncrestu souhlasím s Michalem, ohledně Flaminga nesouhlasím s Jirkou. Flamingo se zlepšuje rok od roku a je to totální držák.
Nektarinka TENA, 23.6.2018
Nektarinka TENA na nevhodné podnoži zašla. Nebyla vůbec špatná. Vzpomínáme. 
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 23.6.2018
Jen jsem připomněl, jak to dělá nejzkušenější pěstitel - Miloš Vysloužil. Že bez té chemie to často taky jde. A nikdo nemůže říct, že nemá taky parádní jabka a švestky. Má. Co se týče Tvých fotek meruněk, Milane, tak ty by si zasloužily otištění v... celý příspěvek >
Velmi rané broskve, 23.6.2018
Nektarinka Roztylská je velmi lákavá odrůda. Už jsem ji měl dávno mít. Ten Shraz prozatím kvalitativně za mnoho nestojí. To samé v minulém roce. 
Leskora, 23.6.2018
Tak pravil, nikoliv Zarathustra, ale Miloš Vysloužil. A co z toho vyplývá pro pána z Opavska? Pro pána z Opavska z toho vyplývá to, že klidně může mít doma tu Leskoru. Mně nezbývá než napsat, co prohlásil otec Marfuši a Nastěnky v Mrazíkovi: "Už... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 23.6.2018
Signalizačná správa hlasi treba striekať proti obalovačovi, neskoré odrody broskyň a všetky slivky tak som to dnes strekol Decisom. Když Baloun sežral ve vlaku nadporučíku Lukášovi svačnu, voják sedící ve vagóně řekl: Příště si, Baloune, polož... celý příspěvek >
Praskání třešní po dešti, 19.5.2018
Včera mně přišla litrovka. Prubnul jsem hned postřik přímo na mšice (mšice švestková). Jako prevence pravděpodobněi fungovat nebude. Mšice se budou muset kapku smočit.  Biool nefunguje. Tak snad "té pomeranče". 
Rozkvétání broskvoní, 29.4.2018
Násada plodů po odkvětu u většiny odrůd vysoká. Bývá vždy i za horšího počasí. Tradiční výjimka je například u Royal Glory, která je vyšlechtěna na vytváření mnohem menší násady, což jsem četl i v nějakém popisu. Už si přesně nevzpomínám, co o tom... celý příspěvek >
Identifikace choroby nebo škůdce, 29.4.2018
Dal jste si práci s focením a vkládáním fotek, ale o hálčivci hrušňovém je to jen další založené vlákno. Stačí se mrknout na dnešní diskuze. Běžně dostupný je fungicid Kumulus s vedlejším akaricidním účinkem proti roztočům. Začnete na začátku rašení,... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika