Příspěvky uživatele - 150.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Startovací bakterie, 24.3.2017
Martine, já se problematice jezírek věnoval před několika lety intenzivně asi tři roky. Objel jsem všechno, co se mě podařilo objevit a můžu říct, že moc lidí, kteří by měli hlubší znalosti o jezírkách jsem nenašel. Většinou to byla... celý příspěvek >
Jaký živý plot na úzkou terasu, 22.3.2017
Ono to funguje tak, že čím pomaleji to roste, tím méně často se to musí stříhat. Horor jsou právě listnaté rostliny (buk, habr), které je nutné pro hezký vzhled stříhat cca 6x ročně. Pokud použijete Tis a nebo Smaragd můžete si lajznout i jednu... celý příspěvek >
Jaký živý plot na úzkou terasu, 22.3.2017
Tak optimistický bych v tom výběru nebyl. Na stříhaný živý plot se opravdu hodí jen málo rostlin (aby se z toho člověk nezbláznil). Snad jen ta výška 70 cm možnost trochu rozšiřuje. Bylo by vhodné se docela určitě vyvarovat pichlavých rostlin. I... celý příspěvek >
Velká rostlina/strom vhodná celoročně do bytu, 22.3.2017
V prodejnách toho moc neuvidíte, už proto, že specializované skoro nejsou (jen v Praze). To co se běžně nabízí je jen velmi malá část sortimentu, proto jsem doporučoval internet. Nelze sem vložit žádný odkaz, takže si to musíte vygůglit sama...
Startovací bakterie, 22.3.2017
To je nová firma. Dle popisu jde o lidi od Vodnáře. Takže nabízený produkt bude asi stejný. Já beru startovací gel od Banáta (beru to nejlevnější a taky to funguje).
Čím osít svažitý terén před chatou?, 20.3.2017
Cotoneaster (skalník) ale na zimním slunci omrzá (pokud je to jižní svah). Barvínek je v pohodě jen v ideálních podmínkách...
Kde sehnat vyšší sadbové kontejnery?, 20.3.2017
To už jsem všechno zkoušel. U nás to asi nikde nemají... Potřebuju jich min. několik desítek (mlíko v krabičkách nepíju...). To už bych si mohl odřezávat plechovky od piva (na tom bych si alespoň pochutnal). Co ale všechno bych si měl ještě... celý příspěvek >
Čím osít svažitý terén před chatou?, 20.3.2017
Ale naopak, co největší lupeny - Bergénii, ta zvládá všechno.. Barvínek je chcíplotina...
Filtrace nexus, 20.3.2017
Já letos při spouštení zkrátil hadici od vzduchování (asi o 5 metrů) a bublá mě to o hodně silněji. Nicméně k "vaření" stejně nedochází. Zkuste to se stávajícím vzduchovadlem, třeba to v praxi bude stačit. Já už mám nyní vodu naprosto čistou. S... celý příspěvek >
Velká rostlina/strom vhodná celoročně do bytu, 20.3.2017
Vzhledem k obrovskému množství rostlin, které by přicházeli v úvahu, by bylo neljepší upřesnit podmínky a nároky. Tedy jaké jsou prostorové, světelné, teplotní a vlhkostní možnosti, má-li se jednat o rostlinu okrasnou listem, kvetoucí a nebo... celý příspěvek >
Kde sehnat vyšší sadbové kontejnery?, 20.3.2017
To všechno zabírá moc místa. Smyslem je dostat co nejvíce hlubokokořenících rostlin na co nejmenší plochu (např. na zimovišti). Já např. konkrétně scháním hranaté květináče 7x7 cm, 18 cm hluboké. Rostliny ze zahraničí mě v tom chodí často, ale... celý příspěvek >
Kde sehnat vyšší sadbové kontejnery?, 19.3.2017
Taky je sháním už několik let (potřeboval bych jich velké množství). Žádný zdroj se mě zatím nepodařilo objevit. Nejbližší rozměr na trhu jsou 2 litry růžáky, ale tam je zase moc velký průměr. Nemá ani Pasič...
KG trubka pod trávníkem, 3.3.2017
Zcela v pohodě...
Průsaková hadice ve skleníku, 3.3.2017
Nevím, jestli je určena (průsaková hadice) na zavlažování samospádem. Mě začala propouštět, až když jsem ji napustil tlakovou vodou (u každé děrované hadice by měl být napsaný doporučený pracovní tlak). Popraskala na několika místech už druhý rok, i... celý příspěvek >
Jak zateplit základy zapuštěného skleníku?, 23.2.2017
A jaká je přestava konstrukce skleníku? Izolovat základy (kromě tepelné izolace by tam měla být i vlhkostní a meliorace) má smysl cca do 80 cm pod povrch okolního terénu (u chladných skleníků). Bavíme se o svislých základech. Nad povrchem by tepelná... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika