Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Reznuti jehlicnanu, 9.7.2017
Pravděpodobně svilušky.
Postřik nebo ne?, 9.7.2017
Určitě bych je postříkal všechny. Okurky ještě můžou regenerovat a brambory taky něco udělají... Já jsem stříkal jablka Bellisem, ďubky na nich začaly praskat. Zelenina je u nás poškozena minimálně. Naštěstí.
Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 8.7.2017
Pane Stanislawe, kdy jste ho sázel? Těsně před zámrazem? Nebo dříve? Já totiž tak nějak nabývám zkušenost, že hodně pozdní výsadba je taky na prd. Podle mně musí zakořenit, což tuhle zimu moc nestihl, páč docela mrzlo. A jaro bylo sušší. Takhle lépe... celý příspěvek >
Prosba o radu: Co je to za rostlinu?, 7.7.2017
Já bych řekl, že to je jetel pochybný.
Preventivní postřik rajčat, 7.7.2017
Při síření vzniká obecně jedovatý oxid siřičitý. Reziduálním účinkem myslí asi proti citlivým houbám. Jinak síra je lipofilní, proniká do buněk (citlivých patogenů), kde se redukuje na sirovodík, který je pro buňky toxický.
Teckovane hnede skvrny na bylinkach, usychajici listy, 7.7.2017
Určitě mají málo světla a moc tepla, dejte je ven. Bazalka chce hodně zalévat.
Co Vaše réva 2017, 7.7.2017
Ty ruličky má na svědomí zobonoska révová. Většinou stačí ruličky s vajíčky otrhat a zlikvidovat.
Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 6.7.2017
U mně to vypadá dobře, pár vzorků jsem už vytáhl. Karla budu sklízet asi o víkendu, Slavin si ještě počká minimálně týden.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 6.7.2017
Spintor hubí, i co nemá. Myslím, že asi ani není povolen do integrované produkce. Ale rezidua jsou OK.
Prosba o určení rostlin, 6.7.2017
Nejlépe vyplet.
Prosba o určení rostlin, 6.7.2017
Merlík a laskavec.
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 6.7.2017
Údajně nejdéle přetrvává v rostlinných zbytcích klopyralid (Bofix, Lontrel...) a citlivé rostliny poškozuje. Tak jsem udělal pokus: Jednu kapku Lontrelu jsem dal do jednoho litru vody a lehce postříkal semenáčky rajčat, které se objevují po zahradě.... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 6.7.2017
Ano, larvicidem. Použiju Reldan. Nezanechává dlouho rezidua, což je výhodné pro postřik na druhou generaci. Pro bezreziduální produkci zimních odrůd se může použít do 10.7. Calypso do 15.6.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 5.7.2017
3. července jsem odchytil 22 obalečů. Podle AMETu (Želí) je počátek letu motýlů 2. generace na 95 %, takže shoda tu docela je! Odhaduji, že se bude letos stříkat cca 20.7. (HK). Trochu dříve oproti jiným rokům. Nejsem přihlášen... KUKY.
Malí černí broučci na květech, 2.7.2017
Blýskáček řepkový.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika