|
Papriky - 2013, 1.8.2013 Tady |
 |
Jen si tak trochu postěžovat, 31.7.2013  Samocvetu se daří řekl bych dobře, nějaké plody už dozrály a chuť je velice zajímavá štiplavá rajčatová. Toto je jediná odrůda, kterou návštěvníkům nedávám ochutnat, protože raději řeknu, že ještě není zralá. Jinak co se týče poškození rostlin, dnes... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jen si tak trochu postěžovat, 31.7.2013 Možné to je, ale já se přikláním ke slunci, protože soused má stejně poškozenou část rostlin. S tímto jsem se za svoji pěstitelskou kariéru ještě nesetkal. |
 |
Sklizeň rajčat 2013, 30.7.2013  Tak abych jenom nebrečel, tak se mi i podařilo sklidit část úrody, kterou nestihl synátor spapat přímo z rostlin.
|
 |
Jen si tak trochu postěžovat, 30.7.2013  Aby toho nebylo málo, tak po těch vedrech mám venku u zdi spálené vršky skoro u všech rajčat. Je to úplně to samé co jsem měl předtím ve skleníku. Omluvte prosím kvalitu fotek, mobil nechtěl moc spolupracovat.
|
 |
Jen si tak trochu postěžovat, 30.7.2013  Proti Vám jsme to měli "pouze" průtrž bez krup. Kam se hrabe moje zválená kukuřice. |
 |
Jen si tak trochu postěžovat, 29.7.2013 Tak mi extrémní bouřka s přívalovým deštěm a vychřící vymalovala půlku zahrady, nejhůř dopadl záhon s cukrovou kukuřicí, ta nezůstala stát jediná + nějaká polámaná rajčata, cukety, dýně a hlavně květiny. |
 |
Sklizeň rajčat 2013, 28.7.2013  Já jsem je nechal venku na pospas přírodě 36°C ve stínu, jenom starý skleník jsem zastíníl slunečníkem, který jsem sebral malému nad pískovištěm. Beztak sedíme doma a ládujeme se melounem z ledničky. |
 |
Sklizeň rajčat 2013, 27.7.2013 Tady |
 |
Sklizeň rajčat 2013, 17.7.2013  Tak první trošku větší sklizeň, jenom než jsem přinesl foťák, tak mi toho manželka půlku snědla. |
 |
|
 |
Rajčata do skleníku, 9.7.2013 Já na skleníky nedám dopustit. Rostliny se plaší pouze ve skleníku u zdi, tam už mají i 2m a začínají zrát na spodním patře + převislá jsou v normě (32 rostlin = 28 odrůd). Ve volně stojícím skleníku jsou račata tak poloviční, částečně díky poškození... celý příspěvek > |
 |
Okurky nakládačky, 9.7.2013 2x mi přímý výsev nevyšel, jednou slimáci, podruhé mráz. Tak napotřetí z předpěstované sadby jsem sadil před 14ti dny. Jen doufám, abych se vůbec nějakých okurek dočkal. |
 |
Přehřátá rajčata, 6.7.2013 Mám obavu, aby se vzpamatovala, přesně takhle vypadala moje rajčata co mi je sežehlo sluníčko ve skleníku. Vršky uschly ůplně, naštěstí jsem ze zálistku zapěstoval nový vrchol a rostlina jede dál akorát je trošku přibržděná. Jinak přes den větrejte a... celý příspěvek > |
 |
Medzera medzi rotorom a cievkou Oleo-mac 952, 6.7.2013 Dobrý den. mezera mezi rotorem a cívkou je 0.3 mm. změřit spárovou měrkou. JIRKA.M. |
 |
Sklizeň rajčat 2013, 5.7.2013  3x hurá a sláva, konečně jsem se dočkal prvního rajčátka a další už začínají chytat barvu.
|
 |