Příspěvky uživatele - 245.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky - 2013, 1.8.2013
Tady
Jen si tak trochu postěžovat, 31.7.2013 Obsahuje fotku
Samocvetu se daří řekl bych dobře, nějaké plody už dozrály a chuť je velice zajímavá štiplavá rajčatová. Toto je jediná odrůda, kterou návštěvníkům nedávám ochutnat, protože raději řeknu, že ještě není zralá. Jinak co se týče poškození rostlin, dnes... celý příspěvek >
Jen si tak trochu postěžovat, 31.7.2013
Možné to je, ale já se přikláním ke slunci, protože soused má stejně poškozenou část rostlin. S tímto jsem se za svoji pěstitelskou kariéru ještě nesetkal.
Sklizeň rajčat 2013, 30.7.2013 Obsahuje fotku
Tak abych jenom nebrečel, tak se mi i podařilo sklidit část úrody, kterou nestihl synátor spapat přímo z rostlin. 
Jen si tak trochu postěžovat, 30.7.2013 Obsahuje fotku
Aby toho nebylo málo, tak po těch vedrech mám venku u zdi spálené vršky skoro u všech rajčat. Je to úplně to samé co jsem měl předtím ve skleníku. Omluvte prosím kvalitu fotek, mobil nechtěl moc spolupracovat.
Jen si tak trochu postěžovat, 30.7.2013 Obsahuje fotku
Proti Vám jsme to měli "pouze" průtrž bez krup. Kam se hrabe moje zválená kukuřice. 
Jen si tak trochu postěžovat, 29.7.2013
Tak mi extrémní bouřka s přívalovým deštěm a vychřící vymalovala půlku zahrady, nejhůř dopadl záhon s cukrovou kukuřicí, ta nezůstala stát jediná + nějaká polámaná rajčata, cukety, dýně a hlavně květiny.
Sklizeň rajčat 2013, 28.7.2013 Obsahuje fotku
Já jsem je nechal venku na pospas přírodě 36°C ve stínu, jenom starý skleník jsem zastíníl slunečníkem, který jsem sebral malému nad pískovištěm. Beztak sedíme doma a ládujeme se melounem z ledničky. 
Sklizeň rajčat 2013, 27.7.2013
Tady
Sklizeň rajčat 2013, 17.7.2013 Obsahuje fotku
Tak první trošku větší sklizeň, jenom než jsem přinesl foťák, tak mi toho manželka půlku snědla.
Rajčata do skleníku, 9.7.2013
Já na skleníky nedám dopustit. Rostliny se plaší pouze ve skleníku u zdi, tam už mají i 2m a začínají zrát na spodním patře + převislá jsou v normě (32 rostlin = 28 odrůd). Ve volně stojícím skleníku jsou račata tak poloviční, částečně díky poškození... celý příspěvek >
Okurky nakládačky, 9.7.2013
2x mi přímý výsev nevyšel, jednou slimáci, podruhé mráz. Tak napotřetí z předpěstované sadby jsem sadil před 14ti dny. Jen doufám, abych se vůbec nějakých okurek dočkal.
Přehřátá rajčata, 6.7.2013
Mám obavu, aby se vzpamatovala, přesně takhle vypadala moje rajčata co mi je sežehlo sluníčko ve skleníku. Vršky uschly ůplně, naštěstí jsem ze zálistku zapěstoval nový vrchol a rostlina jede dál akorát je trošku přibržděná. Jinak přes den větrejte a... celý příspěvek >
Medzera medzi rotorom a cievkou Oleo-mac 952, 6.7.2013
Dobrý den. mezera mezi rotorem a cívkou je 0.3 mm. změřit spárovou měrkou. JIRKA.M.
Sklizeň rajčat 2013, 5.7.2013 Obsahuje fotku
3x hurá a sláva, konečně jsem se dočkal prvního rajčátka a další už začínají chytat barvu.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika