Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hořke okurky, 9.11.2014
Hnojim prave prirodne. Kravsky hnuj, kozi, kralici. Tz okurky asi budou tim nevetranim ve skleniku, ale repu pestuji venku. Nejak se mi tam spolecnz jmenovatel neobjevuje, ale uz me to napadlo, jen na to nemuzu prijit.
Bataty, 6.11.2014
Hrozne rada bych to zkusila, ale zda s emi to casove narocne, hlavne to kliceni a tak... Asi budu muset cekat, az deti odrostou
Hořke okurky, 4.11.2014
nene, okurky nepresevam, teda sklenikove ne.
Hořke lilky, 4.11.2014
Dobry den, no ty posledni tedka byly horke jak potvora, fuj. Mely uz dost semen. nedokazu si predstavit, jak chutnaji ty obrovske z obchodu.
Cesnekovi skudci, 29.10.2014
ja to teda zadavam a vybehl mi jediny obrazek. tak nevim, ale jsem ynama tim, ze nemuzu najit to, co chci
Cesnekovi skudci, 29.10.2014
Dobry den, teorii znam, zajimaly me fotky, protoze jsem to nikdy nevidela. Ani nechci na sve zahrade, ale rada bych to umela poznat. Dikz za hadatko
Cesnekovi skudci, 28.10.2014
Dobry den, je tady nekdo, kdo ma obrazky napadeni cesneku po vlnovnikem ci hadatkem ci jinymi skudci? Pokousela jsem se vyhledat nejake obrazky, ale nepodarilo se mi. Velmi me to zajima, nebot jsem jen o tom slysela, ale nikdy nevidela. Dekuji... celý příspěvek >
Olejnatá dýně - semena, 23.10.2014
Pokud je prazite, tak deelate to hned nebo prvne ttrrosku ususite?
Olejnatá dýně - semena, 23.10.2014
Alee klasicke dyne syrove jsou v takovem obalu. Vy je vyloupavate? Nebo proste nalozite a oprazite? Zajima me, jak se to konzumuje za syrova... Nerada totiz prazim,, ppookud nemusim. Dekuji
Sadba česneku, 23.10.2014
Dobry deen, co byste povazoval za nejlepsi palicak? Jedna se mi o palivost, aby dlouho vydrzel, tak do konce kvetna,  samozrejme i odolnnost proti chorobam. Ta vynosnost me az zas tak netrapi. Dekuji A ten Slavin vydrzi dlouho a je silny v... celý příspěvek >
Hořke lilky, 23.10.2014
Dobry den, potrebovala bych poradit, jak se zbavit horkosti u lilku. Vim, ze nesmi byt prezrale a velke, k ale to nejsou. Vubec se mi nedari pestovat velke kousky ani kdybych chtela. Navic maji lilky dosti vybledlou barvu. je to odrudou nebo jim neco... celý příspěvek >
Pestovani topinambur, 13.10.2014
moc diky, asi daam na vas sezenu si odrudu Karina, kdyz uz ji mate vyzkousenou, ale nejdrive projdu dokument
Sadba česneku, 13.10.2014
dik
Sadba česneku, 8.10.2014
A jak delate ty brazdy? Taky jsem se chtela zeptat, jestli mate vyzkouseno, ze kdyz sadite cesnek napr. briskem napravo, tak vsem vyrostou listy stejne orientovane jako vojaci?
Pestovani topinambur, 4.10.2014
porostou mi i v trave u plotu? Vyzadoji okopat?
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika