|
Balkonová keříčková rajčata - velikost truhlíku, 4.6.2013 Projděte si tuto diskuzi, výše to máte již rozebráno. |
 |
Lilkoviště, 3.6.2013  Lilky v kelímcích shodily spodní listy ale mají snahu obrážet, ty venku vypadají ještě hůře. |
 |
|
 |
Pěstování rajčat 2013, 3.6.2013  V supermarketech, Kumato bylo v Tesku a Mini Kumato v Byle. Bohužel nemám místo a tak mám letos jen po jednom kuse ve skleníku, vloni venku se jim dařilo dobře i když počasí rajčatům moc nepřálo. Rajčata (nejen Kumato) se špatně vybarvovala a některá... celý příspěvek > |
 |
Povadlé okurky, 3.6.2013  Včera jsem měl cukání odekrýt venku nakladačky ale jakmile zčernala obloha tak mne to rychle přešlo. Bylo by škoda o ně přijít, narozdíl od lilků, rajčat a melounů vypadají velmi dobře. I na nich je však poznat že valí spíše do šířky než do výšky,... celý příspěvek > |
 |
Co se děje s rajčatami, 2.6.2013 To chce fotku. |
 |
Co se děje s rajčatami, 2.6.2013 Žluté zabarvení by mohlo být způsobeno i nedostakem železa, žlutá barva letos dosti vládne, ale tam kde nemá. Rostliny "nachlazené" by byly spíše tmavé. Samozřejmě že na vině chlad je, ať už primárně nebo sekundárně, rostliny v tomhle nečase nedokáží... celý příspěvek > |
 |
Dominator, 2.6.2013 Musíte si dát pozor aby vítr nezanesl postřik na hladinu, tzn. ošetřit při bezvětří a dát si bacha na rozprach. |
 |
Co se děje s rajčatami, 2.6.2013 Letos nebyly problém mrazy ale celkové chladno, mokro a absence slunce. |
 |
Treba teraz striekat preventivne rajciny proti plesni?, 2.6.2013 Najít vhodnou dobu na ošetření je jedna věc, ale je tu i další, a tou je stav vysazeného rostlinstva. Moje rajčata začala po třech týdnech (konečně) jevit známky růstu, ale obávám se že jejich zelená plocha je tak malá, že na jakýkoliv postřik je... celý příspěvek > |
 |
Lilkoviště, 2.6.2013 Po měsíci od výsadby lilků ven do tunelu vypadají rostliny velmi uboze. Vůbec nepovyrostly, shodily hodně listů, jen čučí a žloutnou. Jak jste na tom ostatní?
Okurky nakladačky ze semene naopak v tunelu z bílé netkané vypadají velmi dobře a už... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Treba teraz striekat preventivne rajciny proti plesni?, 2.6.2013 Já letos ošetřoval jen proti kadeřavosti a doma banánovník proti svilušce. Počasí mi prostě ošetření provést nedovolí, buď prší nebo fučí vichr jako prase, a nebo čumákuji v práci. Včera jsem se odpoledne dovalil z práce, ale jen díky tomu že začalo... celý příspěvek > |
 |
Ferramol neúčinkuje?, 2.6.2013 Zkuste Vanisch, je to sice nechutný pohled ale zase víte na čem jste. |
 |
Rajče de Barao, 2.6.2013 Odrůdu DeBarao ve čtyřech barevných mutacích (červená, růžová, žlutá, oranžová, černou jsem pak již nesadil) jsem zkoušel před dvěma-třema lety. Tato odrůda praskala tak jako žádná jiná takže jsem ji odložil do depozitáře.
Někde jsem četl že se... celý příspěvek > |
 |
Rajčata ven?, 31.5.2013 Veselo je už delší dobu, komáří invaze dávno začala, jen budou muset v posledních týdnech sosat Fridex Včera a dnes napršelo, takže je to spláchne a ti tygří budou muset zatím sehnat někde teplé fusekle a oteplovačky.
|
 |
Jak sázet česnek, 31.5.2013 Dá se nějak rozeznat v této době růstu paličák od nepaličáku? |
 |