Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postřik proti mšicím, 8.6.2013 Obsahuje fotku
Letos poprvé pozoruji na broskvoních mšice které způsobují svinování listů (obr. 1), možná je to jiný klon než ty "klasické", každoročně se vyskytující na listech (obr. 2). Slunéček je velmi málo (možná díky chladnu) a absolutně nyní nestíhají, musím... celý příspěvek >
Zastipovanie zalistkov rajciny, 8.6.2013
Hlavně si musíte dát pozor abyste nevyštípla ten hlavní růstový vrchol, někdy je to dost na těsno, lépe se podívat 3x. Včera jsem si ho uštípl ale dá se pak pokračovat s některého ze zálistků, který nahradí vrcholový.
Rajčata - černé listy, 8.6.2013
Jenže já to pozoroval včera, tzn po oteplení, do té doby byly rostliny v lepším stavu. V týdnu jsem vzrostlejší rostliny přihnojoval Kristalonem, to by taky mohla být příčina, každopádně je "kořenový systém zblblý na ultimum".
Listy na hrušních, 7.6.2013 Obsahuje fotku
Ještě snímky z nově vysazené (nyní tříleté) B.L. Na ní je némlich to stejné, jen je to vše ve světlejší zelené barvě. Všiml jsem si náletů včel na mšice na hrušních, asi jim to sladké chutná.
Mám tam asi 14 jabloní a dvě hrušně na drátěnce, 10 stromků jsem kompletně obměnil za "odolné" odrůdy a nejsou starší jak 4 roky. Když mi dnes při ošetření letěl postřik imrvére do ksichtu z každého směru, tak sem "prísahalbohu" že jestli tam nebude... celý příspěvek >
Kveten 2013 - kadeřavost broskvoní, 7.6.2013
Při tomto přihnojování dusíkem pozor na nástup padlí.
Pro názornost jsem dnes nafotil jednu hrušeň (Boscova lahvica) a vše co jsem na ní našel.
Rajčata - černé listy, 7.6.2013
Teď jsem pozoroval stejné příznaky na rajčatech v kýblech, zimou to nebude protože před týdnem byla větší kosa a rostliny vypadaly o mnoho lépe, rostliny na záhonech se zelenají.
Jak jste dopadli s úrodou?, 7.6.2013
Pokud paprika žloutne tak je samozřejmě něco špatně, může to být v kořenovém systému anebo taky sviluška, u ní by však žloutly listy postupně. Zkuste jednu vyrýt a podívat se jak vypadají kořeny, žluté rostliny paprik (přerostlá přísada) mám v... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 7.6.2013
Takže jsem předpokládal správně. Dneska jsem si vzal "stříkací" dovolenou (sviluška a mšice ve skleníku, červi a mšice na všech stromech, něco na cibuli, posyp slimáků a brablenců, réva), jen budu mít asi málo konví na postřiky . Teď jsem se vrátil z... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 7.6.2013 Obsahuje fotku
Tak a je to tady, jenže nevím co to je (tipuji na padlí). Réva ještě nekvete, na povrchu listu se dá ten šedý povlak setřít a je pod ním světlejší místo, zespod listu jsou šedohnědé fleky, odrůda Afrodita. Co s tím a co na to? 
Pěstování rajčat 2013, 5.6.2013
Černého Maura můžete vést na jeden nebo dva výhony a vylamovat jako tyčkové. Naroste v pohodě do metru až metru a půl výšky.
Vadnutí listů u papriky, 5.6.2013
Ve foliáku na zahradě jsem vysazoval papriky později ale jsou pěkné, u domu ve skleníku jsou přímo nádherné, čtyři kousky rohů které jsem dal ven stojí za velké kulové.
Hrušně 2013, 5.6.2013
U mě rodila spíše hned po výsadbě, jakou odrůdu byste doporučili pro pěstování na drátěnce?
Hrušně 2013, 4.6.2013
Pozoruji to stejné, poslední roky ani moc nenasazuje na květ. Rozhodl jsem se ji vyklátit protože podnož na které ji mám je moc bujná, nevím na jaké je ale strašné moc žene do zeleného. Mám ji na drátěnce a v době kdy jsem ji sadil jsem o podnožích... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika