|
Příspěvky uživatele - 242.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Flekaté listy na okurkách a rajčatech, 18.6.2013 Plíseň na zemině je něco jiného než na okurkách, vyfoťte listy ještě zespod, dívala jste se lupou? Nechci Vás podceňovat ale sviluška je okem téměř neviditelná, musíte hodně koukat. Na postřik Vertimec, nečekejte, mšice nejsou ani zdaleka takový... celý příspěvek > |  | Papriky - 2013, 18.6.2013  Pěkné rostliny, já mám ve foliáku velké spoždění a potřebuji konečně rostliny nastartovat, současné počasí by mělo pomoci. Ve skleníku je situace o mnoho lepší. |  |
|  | Sklizeň rajčat 2013, 17.6.2013 ...i to je možné, to by byl průšvih. |  | Není to náhodou tykev, 17.6.2013 Podívejte se tady, meloun to určitě není. |  | Sklizeň rajčat 2013, 17.6.2013 Koupil jsem dnes granulovaný kravský hnůj a za chvíli ho zapracuji do květináčů s rajčaty, ať se zelenají. |  | Není to náhodou tykev, 17.6.2013 Není to náhodou tykev fíkolistá? |  | Sklizeň rajčat 2013, 17.6.2013 Úžasná produktivita, jedno rajče na jeden vijan ! Dnes bylo krásných 33°Jaromíra, doufám že se to pohne a dožene tu mrzkou zimu. |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 17.6.2013 Vypadá to že slavný Kiepenkerl v tom má pěkný guláš a hlavně drahý bord€l. |  | Slimáci, 17.6.2013 U nás taky žádná kalamita, dnes jsem ve foliáku našel dvě kedlubny s okousanými listy, rozhodil jsem deset modrých granulek Vanische a do zítřka je po nich. |  | Mravenci ve skleníku, pasti vyschnou, 17.6.2013 Vidím že šijeme u stejného krejčího |  |
|  | Malé papriky, 16.6.2013 Pravé paprikové počasí nastalo až týden zpátky, proto se nedivte že nerostou, nerostou ani tady u nás na jihu, venku jen přežívají. Já vysazoval pár kousků ven teprve dnes, rohy co mám venku dýl buď zdechly nebo jen živoří, vydržte. |  | Sklizeň rajčat 2013, 16.6.2013 Velkoplodé odrůdy rostou samozřejmě déle. Ta Green Zebra je zajímavá, já ji měl vždy hladkou. |  | Flekaté listy na okurkách a rajčatech, 16.6.2013 U těch rajčat bych to tipoval na důsledek toho nešťastného chladu které nás dlouho otravovalo, u okurek by mohlo být i nebezpečí od svilušky. Vemte silnou lupu a prohlídněte listy zespod - hledejte pavučinky a malé "breberušky", sviluška má ráda... celý příspěvek > |  | Presádzané jahody, 16.6.2013 To je divné, možná se hodně vysílily, možná je to i tou odrůdou, zkuste přihnojit hnojivem na podporu kvetení. Mám letos dvě odrůdy ze semen a jedna roste jako divá, odnožuje ale ještě nekvete, druhá je o poznání menší, žádná odnož ale už nasadila na... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2013, 16.6.2013 Však taky to počasí stálo za velký kulový . Sotva začalo trochu svítit slunce tak se konečně začaly ty zelené kuličky vybarvovat, na hawajských záhonech teprve kvetou. |  |
 |
|
|
|