Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak uzdravit strom? (Moniliosa?), 23.9.2014
Vykusování listů způsobují housenky... možná housenky píďalky podzimní.Pokud Vás to trápí, vyhledejte způsoby ochrany proti nim, nebo jiným housenkám, které žír způsobují. Na jablku vidím primární napadení strupovitosti.Slupka okolo strupů... celý příspěvek >
Dýně, 23.9.2014 Obsahuje fotku
Dýně by ještě chtěly kvést, ale hlásí mráz... už jsem všechny sklidil.Ze dvou semínek na hnoji tolik muziky.
Toptaste, 23.9.2014
Toptaste je nikterak výrazně nasládlá hmota.Někdo by si ani te sladkosti nevšimnul, kdyby tam byly i aromatické látky.Protože je v Toptastu málo aromatických látek, převládá sladkost.Pravá švestka ...to je jiný kabrňák.
Hořka řepa, 23.9.2014
Jenže neví, zda je hořkost řepy příčinou nedostatku boru, či něčeho jiného.Jinak může použít kromě Boraxu i Borosan forte. Ohledně teorie o zachování hmoty ladně přejdu na příklad Kotrče kadeřavého.V duchu oné teorie chci vnést fakt, že po... celý příspěvek >
Co mi v půdě chybí, že mi toho tolik hnije?, 23.9.2014
Ani né tak v půdě, jako ve vzduchu... chybí síra, a tak jsme se těšili před x léty, že budeme mít čistší vzduch z odsířených podniků.Hnilobám, strupovitosti,chorobám se tak otevírají netušené možnosti,...zvykejme si, možná bude hůř než dnes.Pokud se... celý příspěvek >
Hořka řepa, 22.9.2014
Vyzkoušt, že po tříletém cyklu je třeba změnit půdu, uvidíte,že na nové zemině vzrostou procentuální výnosy, a i kvalita brambor se zlepší. Tyto syntetika běžně používám, ale nevidím důvod proč bych měl v hnojení brambor, ke standatnímu hnojení... celý příspěvek >
Hořka řepa, 22.9.2014
Plodiny první tratě vyžadují každoroční hnojení hnojem...logicky,kdyby každoroční hnojení nevyžadovaly,byly by to plodiny druhé,nebo třetí tratě. Prozraďte efektivitu pěstování brambor, jakou používáte Vy.Nezajímá mě obměna polerole v tříletém... celý příspěvek >
Hořka řepa, 22.9.2014
Ten který je zvyklý obědvat 200g(4ks) porci brambor, pak ztěží pochopí, když někdo sní 600-1000g brambor/1porci.
Hořka řepa, 22.9.2014
Zmenšit obdělávanou plochu nechci, spíše bych chtěl plochu zvětšit, zvláště kdybych měl brambory pěstovat dvoufázově=brambory+zelené hnojení, a zvláště jak cena brambor rok od roku stoupá.Nikdy jsem si nemyslel, že se ze mě stane bramborový... celý příspěvek >
Jakou švestku?, 22.9.2014
Koukala jsem na JoJo, Stanley, Hanita,...Bylo by to hlavně na pálení a něco na jídlo ale to by bylo minimálně. Jojo nekupujte,...na pálení Durancii, pak Hanita, Gabrovská,Čačanská rodná, Katinka,nebo se poohlédněte po nějaké dobré švestce typu... celý příspěvek >
Ale jinak jsou švestky dlouhověké stromy.Hrubé zacházení jim nevadí, bez řezu, každoročního hnojení, přílišné péče se obejdou.Skoro vždy přinesou kvalitní úrodu, která hnilobě podléhá méně, než pološvestky, moderní odrůdy.Leckdy by si pěstitel přál,... celý příspěvek >
Pokud jde o zahubení stromu šarkou, stává se to v konečném stádiu nemoci u přestárlých stromů.Mladé,středně staré nakažené stromy šarce nepodléhají.
Hořka řepa, 22.9.2014
Zajimavá myšlenka, musím nad tím popřemýšlet, jakým technologickým postupem by to šlo provést.
švestky bohužel dost odcházejí kvůli nemocem,... A kde Vy Tondo pěstujete ty švestky, že Vám pořád odcházejí?Mě neodcházejí, myslím si, že švestky jsou víceméně dlouhověké rostliny, zvyklé na hrubé zacházení. Pokud bych někomu chtěl poradit... celý příspěvek >
Hořka řepa, 22.9.2014
Pořád mi ale není jasné, proč ty brambory pěstujete 3 roky po sobě na jednom místě a ty plochy nestřídáte? Pokud bych každoročně brambory sadil na jiné místo, musel bych novou, zatravněnou,utuženou půdu zorat, drny obrátit, a počkat až zetlejí.Že... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika