|
Příspěvky uživatele - 248.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Močení mimo záchod (na koberec), 23.7.2014 Také říkají, že si může močením mimo záchod vynucovat pozornost majitelů - jako dítě, když zlobí, aby si ho rodiče všimli a věnovali se mu... Lída |  | Jaký průměr hadice pro povrchové zavlažování?, 22.7.2014 Nemám rozvody, zalévám sama klasicky 1" hadicí napojenou na hlavní rozvody v osadě. Zahradu 400m2 zalévám cca 50minut. Takže ve vašem případě bych aspoň tu hlavní volila 1", i když asi bude záležet i na počtu... celý příspěvek > |  |
|  | Vavřín, 22.7.2014 Tipuji trvalý malý nedostatek vláhy - kytky s tužšími listy na to takto reagují. Vyhovuje jim vždy jednou za čas důkladné prolití (a pak nechat pořádně vykapat!). Lída |  | Rozkvetlý Krvokvět, 22.7.2014 A já na e-shopu Lukonbulbs ;-)) Lída |  | Založení záhonu, 22.7.2014 Klidně můžete vysazovat na podzim, pokud budete mít záhon připravený (keříky, růže, jarní květiny). Zjara lze sázet keře a růže také, z kytek ty kvetoucí na podzim. Ale "psí zálivku" nepřežije nic...
U nás u domu lidské působení jakž takž... celý příspěvek > |  | Borovice, 22.7.2014 Pane Stanislawe, nevěděla jsem, že v kořenovém systému je mezi smrky rozdíl, omlouvám se tedy za mystifikaci - mea culpa... Lída |  | Borovice, 21.7.2014 Smrk bych dala pryč, koření mělce a když to kolem vykácíte, může se do něj opřít vítr a bude dole. Borovice drží... Lída |  | Rakytník - samec?, 21.7.2014 No, nesmíte ho uříznout u země, ale u nás ho všichni řežou poměrně hodně, jinak by je za chvíli vytlačil ze zahrádky . Lída |  | Prosim o nazev, 21.7.2014 Tahkle balzamína může mít klidně výšku 50cm, dříve se pod Krkonošemi hodně pěstovala za okny v květináčích. Lída |  | Vinná réva - co jí chybí?, 21.7.2014  Kamarádka mne poprosila, ať se tady zeptám na její vinnou révu. Pěstuje ji stále stejně a teď, během posledních několika dní na spodních listech letošních výhonů zpozorovala mozaikové skvrny, jako když se ztratí zelené barvivo. Škůdce žádný vidět... celý příspěvek > |  |
|  | Ako rýchlo sa rozrastá ozobnica?, 21.7.2014 Nevém, kolik "stébel" máte, moje udělala průměr 50cm asi za tři roky, teď už dlouhou dobu drží průměr cca 80cm... Lída |  | Poradíte někdo, co má strom za problém?, 20.7.2014 To samé se mi stalo před dvěma roky. Zjara vyrazila silou vůle a pak konec. Po vykopání jsem zjistila, že kořeny přes zimu vůbec nezačaly růst, byly tak, jak jsem ji sázela. A kamarádka, kterou jsem na meruňku "ukecala", už ji má 1,80 vysokou...... celý příspěvek > |  | Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 20.7.2014 A co takhle housenky (larvy) osenice? Ty překusují kořenové krčky. Pomáhá dusíkaté vápno do půdy. Lída |  | Prosím o určení, 20.7.2014 Konvalinko, podle mne máte pravdu, 1) je kohoutek, 2) čistec bahenní. Lída |  | Měli jste letos americké padlí?, 20.7.2014 U mne na Zlatém Fíku (2x Discus) nebylo, Karát mám rezistent (takéOK), sousedka na angreštu na polostinném místě přes postřiky měla padlí dost. Lída |  |
 |
|
|
|