Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 27.3.2013
Tohle mě nedokáže rozčílit. Jsou to mrňavé maličkosti v životě člověka. Chtěl jsem jen vědět, jaká je tá neustálá kritika Fenixu. Toť vše.
Lignohumat, 27.3.2013
Přesně jak psal pan 182.227, je to reklamní pořad. Já ho už ani nesleduju. Přemek mi připomíná narozdíl od Honzy Strýčka Skrblíka zo seriálu Kačeří příběhy.
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 27.3.2013
Můžete konkretizovat tu neustálu kritiku na odrůdu Fenix. Přece chuť je výborná a zraje v první dekádě července. Já vidím jedinou nevýhodu, že dužnina ulpívá na pecce.
Nezabúdli ste na sýkorky?, 27.3.2013
Také množství ptactva ani nepamatuji. Myslím tím jak druhové zastoupení tak i počet jedinců.  Znova jsem musel instalovat krmítko. Dál jsem jim proso a jablka pro drozdy (zpěvný nebo kvíčala). Natluču jim také ořechy.
Mrazy v březnu 2013, 26.3.2013
Pro Pardubice 2.4 -8°C super pohoda.
Púčiky (očka) viniča, 26.3.2013
a očka sú ešte zelené alebo sa už rozkladajú? ak sú zelené tak prúty umyte vo vode a potom skúste hypermantán ak nezaberie tak môžte použiť spomenuté prípravky. Ja by som použil síru (sulku) alebo meď.
Mrazy v březnu 2013, 26.3.2013
Pro Brno na 10 dní hlási jenom na 1 den slunce a k tomu ještě 1.4 a 2.4 má byt -6°C a 3 a 4.4 má sněžit. Tož je toto možné.
Melounoviště 2012, 26.3.2013
Pane Mirku a po kolika dnech můžem vysít Spritner po melounech. 3, 5 nebo 7 dní. Děkuji
Melounoviště 2012, 25.3.2013
Sprinter je v pohodě na melouny i okurky. Jen se musí vysévat asi týden po melounech protože má mohutnější růst než Atlas (ten vysévám tři dny po melounech). Pane Mirku chci se jen zeptat pro upřesnění, když má Sprinter mohutnější růst než Atlas,... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 25.3.2013
Moc pěkné pane Stefun, lepší než německý graf. Nebyla tam i tabulka pro révu vinnou. Děkuji.
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 25.3.2013
Velice mě negativně překvapil Jonagold Marnika možná že jste ho nechal dlouho na stromě. 
Stará červená letní jabloň, 24.3.2013
Na 90 % Astrachán červený. Z dětství si vzpomínám na Astrachán bílý moc mi chutnal. Doteď mám před očima ich nádherný tvar plodů.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 24.3.2013
Pupeny drží, ale k opadu může určitě dojít i později, co myslíte? poškození mrazem v plném rozsahu, se projeví, až když teplota vystoupí nad 0°C. Vincent
Mrazy v březnu 2013, 23.3.2013
Pěstitelská sezóna ani pořádně nezačala a už mám značné škody. Lískové jehnědy jsou totálně poškozené mrazem. Taktéž i konečky rozvinutých poupat angreštu, rybízu jsou spálení. Zničené jsou i růžová poupata na meruňkách i celé tažně na... celý příspěvek >
Odrůdy kanadských borůvek, 21.3.2013
Děkuji pane Pavel, měl jste pravdu byl to Patriot. Dnes jsem si ho koupila a také i maliník Malling Promise. Jiřina
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika