|
Záchrana rajčat, 23.8.2014 Dnes večer jsem prošla zahradu. Každý den lije (Brno) a nám snad vše shnije. Stupické bylo před týdnem bez problémů a teď jsou části stonků téměř černé. Jedno rajče, u kterého nevím odrůdu neboť mi asi do semen něco přimíchali hnije.... celý příspěvek > |
 |
Zelené kuličky na zelí, 10.8.2014 No teda. Já si na zahradu neberu brýle, připadalo mi to seřazené jako vajíčka. Listy jsou okousané. Děkuji za odpověď. |
 |
|
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 10.8.2014 Pardon, má. |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 10.8.2014  Tak mi asi pomíchali semínka. Ze sáčku s rajčaty Federline má jedna rostlina odlišné plody, tak nevím, co to je.
|
 |
Zelené kuličky na zelí, 10.8.2014  Co jsou, prosím, tato vajíčka zač? |
 |
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 10.8.2014  Tak jsem larvu vyfotila a v další díře byl hnědý brouk, fotka je bohužel rozmazaná. Od brouka budou ty larvy. Ale i tak bych byla ráda za každou radu, momentálně mi zlikvidovali 4 kusy kadeřavé petržele a stejný počet pastiňáku. Pastiňáků mi moc... celý příspěvek > |
 |
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 9.8.2014 Tak jsem asi objevila škůdce. Dnes jsem si všimla uvadající kadeřavé petržele, kousek od ní chodbička směrem k rostlině, rychle jsem půdu rozbila, petržel již ukousnutá a v tom místě bílá tlustá larva dlouhá 1 cm. To musí být ono. Ale co to je? Už... celý příspěvek > |
 |
Sazenice jahodníku v sadbovačích, 8.8.2014 Děkuji.
Chci jich pár dát i do jednoho trvalkového záhonu, jen ze zvědavosti, jak si budou rozumět. |
 |
Sazenice jahodníku v sadbovačích, 8.8.2014 Jak připravujete půdu pro výsadbu? |
 |
Kadeřávek, bílé mšice, 8.8.2014 Po deštích mám kadeřávek zablácený a molice na zablácených listech nesedí. Asi jim to vadí. Možná tudy vede cesta. |
 |
|
 |
Slimáci, 7.8.2014 Já chodím před osmou večer a všichni jsou ještě schovaní. Kdy na ně chodíte? |
 |
Kraspédie, 3.8.2014 Pěstujete někdo Kraspédii (craspedia globosa)? Našla jsem náhodou na internetu obrázky. Žluté koule jsou velmi pěkné. Používá se na sušení k dekoracím (nesuším květiny), na záhonku však vypadá v kombinaci s jinými barvami hezky. Máte někdo, prosím,... celý příspěvek > |
 |
Sklizeň 2014, 3.8.2014 Jak se, prosím, jmenuje ten žlutý meloun a jaký je? |
 |
Prosím poradíte dlouhokvetoucí trvalku s červenými květy 30-50 cm vysokou?, 3.8.2014 A co zkusit místo rostlin semínka? Ta by se třeba dala sehnat levněji. |
 |
Rajčata mne překvapují, 1.8.2014 Opravdu krásné. To je pro mě inspirace, příští rok je zkusím taky. |
 |