|
Růže v nádobách - větší, 31.3.2015 Dobrý den, dnes jsem volala k Pelcům, paní doporučila odrudy, když objednáme tak příští týden máme.Tak ještě není tak pozdě.Jinak na jejich stránkách mají krásně zpracovanou nabídku.Nechte si poradit pak koukněte na obrázky a pak ojednat.Tak ať... celý příspěvek > |
 |
Rada co nasadit do svahu, 12.3.2015 Máme u RD také prudký svah, po mnoha pokusech jsme nasadily Muchovník Lamarckuv.Krásně a bohatě kvete, keře jsou vidět na několik set metrů, ozdoba. Má lahodné plody jako borůvky dozrávají v červnu 1ovoce.Na podzim krásně zbarvené listí.No a hlavně... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 26.2.2015 taika jsou žlutá, drobnější, banánového typu, velká plodnost nepraskaj, jsou docela chutná, je to zaručená sklizeň i při loňském špatném rajčatovém roce, |
 |
Krošečka Havrošečka a Japonskij Trjufel, 21.2.2015 zapomněla jsem dodat, že Jap.Tr.má bramborovou nať a nepraská, chce hodně tepla a sluníčka |
 |
Kde sháníte semena rajčat a okurek?, 21.2.2015 neoseeds |
 |
Jahnacina aby vonala, 21.2.2015 maso se musí dokonale odblanit, receptů je moc, řízky na rozmarýnu, guláš,pečeně, sekaná do klobás.Já vařím podle oka a co doma mám a přiměřeně, dejte dotaz do vyhledávače |
 |
Krošečka Havrošečka a Japonskij Trjufel, 21.2.2015 Japonskij Trjufel, jsem měla vloni(divný rok na rajčata) první plody velké zklamání, bez chuti, ale od půlky srpna a září to byla ňamka.Plodnost výborná velmi chutná.První zralá v půlce července poslední až říjen.Letos je určitě dávám... celý příspěvek > |
 |
Určení druhu thuje, 15.2.2015 Dobrý den, je vhodné teď krátit thuje asi o 1m děkuji D
|
 |
Dýně - jak ovlivnit velikost plodů, 28.8.2014 Dobrý den, které dýni se říkalo Panská dýně exsistuje tato odrůda ještě?Neznáte nebo nepěstujete tento druh?Nikde nemůžu dohledat děkuji D |
 |
Papriky a rajčata na balkon, přesadit?, 12.7.2014 Dobrý den,
dostala jsem zahradu a jsou tam také papriky, ale strašně na husto 3řady 20cm od sebe.Jde to nějak opatrně přesadit.Rostliny jsou 30-50cm vysoké krásné zdravé
děkuji za radu |
 |
|
 |
Hybrid švestkomeruňka, 20.3.2014 projděte si nabídku zahradnictví Kruh |
 |
Zkrácení příliš vysokého stříbrného smrku, 16.3.2014 Jenom mu to prospěje, měli jsme stejný problém.Zkracovli jsme asi o 9m jen se musí začistit trošku do kulata za rok to pěkně obrostlo a vypadá pěkně.No a musí se hlídat a vršek přistřihovat jinak udělá vydlicia bude z něho koště. |
 |
Partenokarpické okurky, 16.3.2014 dejte si do hledáčku a ono se Vám tam ukáže je jich hodně salátovek i nakladaček ještě se podívejte na multifrutní ušetříte polovinu místa a máte minimálně dvojnásobnou až trojnásobnou úrodu i polní se dají pěstovat vertiko |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 21.2.2014 dobrý den, s odrůdami je to tady špatné. Největší prodejna tohoto sortimentu u nás má 8 druhů rajčat a od 3 různých dodavatelů. Neznalosti a nízkým zájmem prodejce to dopadlo tak, že od všech 3 dodavatelů vzal stejné druhy rajčat těch... celý příspěvek > |
 |
Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 19.2.2014 tento týden v nabídce byla.Mám objednánou a asi 12 dalších tak jsem zvědavá, hlavně se těším na Japanese Trifele Black no nechám se překvapit dám vědět |
 |