Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zúžitovat králičí maso, 3.12.2013
Maso králíka má ze všech zvířat asi nejméně druhově typickou příchuť...no, já nevím. Mezi mými známými je spousta lidí, kteří králiky nejí. Obvykle tvrdí, že králičí maso nejí, protože to má nějakou nepříjemnou pachuť. U masa jiných zvířat, jsem se s... celý příspěvek >
Doporučte ne příliš vysoký ořešák, 3.12.2013
Můžete to udělat tak, že vysadíte jakýkoliv přech, než doroste do rozměrů velkého ořechu, který zastíní půl vaší zahrady,  tak to bude trvat 20-40 let. Takže po tu dobu si můžete užívat pár oříšků z menšího stromu. No a až bude ořech moc velký a... celý příspěvek >
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 30.11.2013
No prave ty meziprodukty nez vznikne ten cpavek. Mozna Standa videl nekde ten retezac reakci a jeden z tech meziproduktu mu mozna vzdalene pripomnel kyanovodik. A vzhledem k tomu ze je to takovy snazivy nedouk se stane ze pak vypisuje hovadiny. A... celý příspěvek >
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 30.11.2013
No Stando, ale stejně čekám, kdy nám konečně prozradíte, jak tam vzniká ten kyanovodík.  Nebo aspoň přiznáte, že vypisujete hovadiny.
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 29.11.2013
Stando!!! Stando!!! Halo!!! Pořád čekám kdy konečně vygůglíte a doplníte ty nesmysly co jste tu psal. Cituji Stando: "Reakce (hydrolýza), co se děje s DV po pokropení vodou si najděte na netu sám... vzorec bude obsahovat Ca(CN)2 + H2O... celý příspěvek >
Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 27.11.2013
Se mi zdá ten váš příspěvek nějaký zmatený. Neznám nikoho, kdo by u mladých stromků používal místo nůžek nůž, bych řekl, že to moc prožíváte. Pokud nepoužíváte u mladých stromků nikdy nůžky, tak proč je používáte u starých stromků? Vždyť síla... celý příspěvek >
Vánoční stromeček - který je nejlepší?, 27.11.2013
nevíte jaká bude letos módní...ale fuj! Nebuďte tak povrchní a neřiďte se nějakým stádním instinktem, který vám určí co je hezké! Buďte svůj! Dejte barvu, která se vám líbí! Já bych volil červenou nebo modrou nebo žlutou nebo nějakou jinou co by... celý příspěvek >
Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 27.11.2013
No pokud jste laik, tak je jedno jaké si pořídíte, stejně nějaké rozdíly nepostřehnete. Stříhat budou obojí. Sám používám hlavně dvojsečné nůžky rostex, zmiňované zde Lídou, mám už pomalu historický kousek, zakoupil jsem je ještě někdy v minulém... celý příspěvek >
Vřes v truhlíku, 27.11.2013
Jakmile dorazí první mrazy bude asi po okrase....ale nebude, mrazy na jejich vzhled vliv nemají, dokonce i když uschnou vypadají pořád stejně. Skoro každoročně koupíme na podzim pár vřesů a dáme je do truhlíků na okna místo muškátů. Vřesy nám na... celý příspěvek >
Plot z buxusu, kdy stříhat, 27.11.2013
A co tak postavit nad tím vyhřívaný skleník? Já s ptačím zobem nedělám vůbec nic. Stejně jako s ostatními keři. A nezmrznou.
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 21.11.2013
No tak nedelejte tajnosti a doplnte to. At se poucime. Jsem zvedav kde tam vemete to stopove mnozstvi kyanovodiku. Ale mam takovy dojem, xe renesancni vseumel standav nema tuseni, jak vypada molekula kyanovodiku.
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 21.11.2013
Pochopitelně se tam kyanovodík neuvolňuje, ale co můžete chtít po tak renesančním člověku jako je StandaV, který rozumí všemu, ale ničemu pořádně. Zřejmě se řídí heslem že 100x opakovaná blbost je pravda. A tož to tu bude furt hustit.
Moje zkušenosti s kadeřavostí, 21.11.2013
shrábnu a spálím....no s vás musí mít teda sousedi radost. Těžko lze však čelit tomu, co ostaní do vzduchu a do vody vypouštějí....no hlavně že ty vaše čmoudy jsou jistě nezávadné.
Lze sazet i v zime?, 20.11.2013
Taky jsem přesazoval nějaké keříky v zimě. Mimo jiné jsem v lednu přesazoval starý keř tavoly kalinolisté, mladé janovce a ještě i něco jiného co už si nepamatuji a pokud mne paměť neklame, tak se to ujalo. Po vánocích pak někdy v lednu přesazuji... celý příspěvek >
Pivoňka, 20.11.2013
To zahradničíte v subtropech..?... ne, ale protože jsem guru, tak to umím nasadit tak, že mi ty rostlinky nikdy mráz nevytáhnul. Pokud máte opačné zkušenosti, tak ty rostlinky musíte zasadit pořádně, ne jen tak halabala, pak je mráz nevytáhne.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika