Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak správně mulčovat trávu motorovou sekačkou, 24.9.2014
-mulčovat na 1/3 výšky porostu, aby rozsekaná tráva (mulč) měla kam zapadat.1/2 už je na hraně...asi jste to trochu popletl, zřejmě jsete měl na mysli o 1/3 porostu, jinak ta vaše věta nedává moc smysl. Ale nic si z toho nedělejte, přesně tak... celý příspěvek >
Buxus, 24.9.2014
Proč je dotaz na buxus v sekci konifery? Nebo jste trochu zkomolili název a nemáte krušpánky ale tisy?
Přezimování cibulovin v nádobě, 17.9.2014
Před pár lety jsem na podzim osadil narcisy, tulpány a možná ještě nečím asi pět truhliků a květináčů (ale mnohem menší, tak do 10 litrů). Kytky začaly rašit už v zimě, když byly nějaké ty oblevy. Dopadlo to ale nakonec tak, že na jaře nevykvetlo... celý příspěvek >
Živý plot s užitkem, 11.9.2014
Skladba travin odpovídá pH cca 5,7-6,2...teda, kdo to čte ten si řekne, ten Standa to je teda třída, já z neostré fotky nepoznám ani co to tam roste, stejně najisto poznám trávu jen když ji mám v ruce a má květ. Ale Standa z pár zelených skvrn pozná... celý příspěvek >
Uskladnění rostlin na zimu, 11.9.2014
Teda z vás to leze jak z chlupaté deky. Proč aspoň nenapíšete o jaké kytky vám jde? Opuncie? Víte, že není ze Středozemí, i když tam všude roste, ale z Ameriky? Z kytek, které jsem viděl růst v půdě někde kolem toho Středozemního moře jsme... celý příspěvek >
Uskladnění rostlin na zimu, 8.9.2014
stredomorske bylinky, opuncie,....A proč vymýšlíte hlouposti a nedáte si je na zimu domů?
Topaz vydrží, 7.9.2014
A hodí se ta jablka ještě k jídlu? Proč se ptám? U nás většinou už tak od konce února nebo v březnu jablka ze sklepa nikdo moc nechtěl, ještě tak se dala do štrůdlu. No a na jaře se pak vše hodí na kompost ať už jablíčka vypají třeba ještě hezky.
Šeřík dobré stanoviště, 7.9.2014
A co s tím chcete dělat? Nechte to tak a až to soused postaví, tak uvidíte co sebude se šeříkem dít.
Zakládám novou zahradu, 4.9.2014
Ještě k té švestce, díval jsem se i na Tophit, Čačanskou, nebo Topgigant? byl bych rád aby plody byly atraktivní (větší velikosti) a zároveň i chutné....pokud budete mít dva menší stromky tak aby to s tou chutí nedopadlo tak (co si vzpomínám na svá... celý příspěvek >
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 4.9.2014
nebo chemicky což pro mě byla třeba novinka...to taky neznám. Třeba nám to Standa skusí vysvětlit. Zajímá mě proč říkáte stromku "keř"...jen pro přiblížení vzhledu.
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 4.9.2014
To není udělano chemicky, ale roubováním :)...sice jste tam dal smajlíka, jako byste tomu rozuměl, ale jste vedle. To nebylo uděláno roubováním, ale tím, že se nechaly vyrůst větvičky hned nad místem roubování. Takový keř si můžete udělat i sám,... celý příspěvek >
Zakládám novou zahradu, 2.9.2014
Úroda ze dvou jabloní na málo vzrůstné podnoži, to jsou dvě menší bedýnky. Tak to bychom u nás nějakou skladovatelnost vůbec neřešili.
Jak sehnat ježka?, 2.9.2014 Obsahuje fotku
U nás se usídlila před časem ježura pod šopkou a teď si pořídila i potomstvo.
Přesázení 10roků starých růží, 2.9.2014
Zkoušel jsem přesadit starší růže s mizerným výsledkem, ujmula se tak jedna z deseti. Obvykle po vykopání na kořenech nedržel žádný bal, měly pod zemí silný kůlovitý kořen, který směřoval někam do středu země a to co se mi povedlo vykopat nemělo... celý příspěvek >
Jak sušit bylinky? V troubě?, 1.9.2014
Jo, jo, to je strašný úlet. Asi bych měl zajít do místního bonzaj klubu a říct jim, že jsou spolek pěkných úchylů. No představte si, že tam ti lidi pěstují v květinčích i duby a borovice a takové podobné věci tam páchají. No a představte si, že... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika