Příspěvky uživatele - 226.212

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pozor Kavapo a Slepicar.cz jsou ta sama firma, 23.6.2017
Já z kavapa beru už přes deset let, ještě když byl živ můj dědeček, a nikdy jsem neměla vážnější problémy. Jednou se mi stalo, že mi jedna kachca hned chcípla, ale to je asi tak nějak normální s tímto druhem zboží. Při dalším závozu jsem si vybrala... celý příspěvek >
Rajčata mne překvapují, 29.6.2014
Mě rajčata nepřekvapují - na záhoně právě dozrávají Stupické rané, chuťově vynikající - jako vždy. J.
Nejranější odrůdy meruněk, 29.6.2014
Karola se smilovala a dala dozrát těm několika plodům, které udržela ve výšce 3m  - plně dozrálé mají fantastickou chuť s jemnou kyselinkou. J.
Bílá vata na větviček jabloni, 29.6.2014
Myslím, že to nepomůže. Nejlépe se mi osvědčilo rozetření vlnatky tvrdým štětcem namočeným v lihu (denaturovaném). Už se neobjevila. J.
Ucpané vole u slepice, 18.1.2013
Zdravim, me se ucpalo volatko u cca pulrocni vlasky.Krmeni dostavaly granule a smes, podestylka slama.Prestehovala jsem ji do kotelny do bedynky, jakmile jsem sla okolo, milou vlasku jsem popadla a vole ji promnula a promasirovala.Asi po 10ti dnech... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika