|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bílé jahody, 7.7.2013 Prodávalo je kdysi zahradnictví Kruh. koupil jsem pár sazenic. Rodí dobře, jahody jsou dobré. Postupně vymizely, ale zůstal jeden semenáč a je stejný jako původní. Nevím, zda to bude dobrý byznys. |  | Plody na rajčatech nerostou, 24.6.2013 Měla jste v těch hicech otevřené dveře skleníku? |  |
|  | Fotosynteza a zakon zachovani hmoty + energie, 24.6.2013 Kompostéry nijak proces neurychlí, naopak zpomalí. Slouží jen jako prvek estetiky, aby to na sterilní satelitní zahrádce vypadalo krásně. Jak dlouho to trvá nevím. Na hromadě, když jej dvakrát za rok přehodíte, je za rok a půl použitelný. Ještě je... celý příspěvek > |  | Fotosynteza a zakon zachovani hmoty + energie, 23.6.2013 Když už se mísím do poměrně obskurního vlákna, vjk dotazu asi porozuměl nesprávně. Vysvětluju si to tak, že vjk-em uvedené destíky kilogramů prvků, mají zcela určitě nějaký objem. Tento objem je z půdy vyčerpán a tazatel předpokládá, že není... celý příspěvek > |  | Vari Jikov, 18.6.2013 Bude to v tryskách, přesněji v trysce volnoběhu. |  | Sladký angrešt odolný proti padlí - co mi můžete doporučit?, 14.6.2013 Že angrešt cosi ožralo může být způsobeno nedostatečnou rezistencí proti ožrání. Měl jsem za to, že čtenáři tohoto fóra mají v otázce angreštů jasno. Diskutovalo se dlouze a někdy i vášnivě, závěr byl, že je to různý. Někomu rezistence funguje a... celý příspěvek > |  | Vylamování květů u mladých stromků, 12.6.2013 No škodlivý to asi nebude, ale stejně by to byl pěknej sajrajt. A asi oba nevíme, jaké látky měl onen výzkumník na mysli. Mám ale tušení hraničící s jistotou, že o pudingu to nebylo. Víte, ono to vypadá, že jste mne dostala, ale se stejnou logikou... celý příspěvek > |  | Vysokým rajčinám netreba odstraniť aj nejaký list?, 10.6.2013 To odřezání kořenů vlastně způsobí jako by se utrhly, ne? Běžně při konci vegetece, když mi nezmrznou odřežu celé vijany a dám dozrát do místnosti. Ty lepší dozrají, ty malé vyhodím. Pořád i takto dozralá račata mají o trochu lepší chuť než z hyper. |  | Máte někdo zkušenosti se sousedem který nesnáší psy?, 10.6.2013 Problém je, že co nevadí vám, může vadit jinému. Znám případ, že mladý pes border kolie terorizuje celou ulici svým štěkáním, kdy vyskočí na plot a řve jak smyslů zbavený na kolemjdoucí. Veškerý neinvazivní výcvik je marný. Pošťačku má zvlášť v... celý příspěvek > |  | Nahnutá Fuji, 10.6.2013 Asi záleží i na půdě a podnoži, ale taky bych se ohlížel po hryzcích. |  |
|  | Vysokým rajčinám netreba odstraniť aj nejaký list?, 10.6.2013 K trhání zelených rajčat, trhám první plody když se začínají barvit a nechám je dojít na míse. Myslím si, že další uzrají dřív. K tomu fandění, určitě se rajčata nepěstovala v okrajových oblastech tak jak dnes. K rozšíření došlo až s možností stavby... celý příspěvek > |  | Eko proti múčnatke (padlí), 9.6.2013 A zase blbě. Nedám lecitin, přidám Jar, tedy nepřírodní chemikálii. Má to logiku? Lecitin je přírodní tuk, obsažený například v sóji. Používá se v lidské výživě. Nevím, proč je tu z něj taková hrůza. |  | Eko proti múčnatke (padlí), 9.6.2013 Já pořád nevím co tu řešíme. Olej a lecitin je pro mne dostatečně EKO abych se přípravku nebál. Proč vymýšlet nějaké pofidérní směsi z různých podivných ingrediencí (viz některé staré posty tady v diskusi), když je vyráběn přípravek poměrně levný a... celý příspěvek > |  | Doufam ze mi vzesel chrest, 9.6.2013 Snad ano, první rok netvoří moc silné rostliny a teplo mu asi vadit nebude. |  | Eko proti múčnatke (padlí), 9.6.2013 Používám právě ten Bioton. |  |
 |
|
|
|