|
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 31.1.2014 Protože některé POR kromě cílových škůdců hubí i jejich predátory. Velký význam při ochraně rostlin je zaměřený na včely, ochranu vod, zdraví člověka, ochranu živ. prostředí a vodních organismů.
Nepovolené přípravky pro malospotřebitele jsou... celý příspěvek > |
 |
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 30.1.2014  Zasílám část etikety přípravku Cymbush 10 EC, kde je tabulka použití. |
 |
|
 |
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 30.1.2014  Cymbush 10 DP je poprašový pyrethroid. Vyráběla jej v devadesátých letech anglická chemická společnost Zeneca I.C.I.,dnešní Syngenta. Dále vyráběla emulzní Cymbush 10 EC a 5 EC. Přípravek obsahuje Cypermethrin, buď 5% nebo 10%,dle názvu. Výroba... celý příspěvek > |
 |
Výběr postřikovače stromků, 30.1.2014 Pane Stanislawe, to je pravda, že přípravek se má rozmíchat v předem připravené nádobě k tomu účelu. Ale také existuje i druhý způsob, který se osvědčil při mísení herbicidů v profesionálním nasazení a který používám nejvíce. Postřikovou jíchu... celý příspěvek > |
 |
Výběr postřikovače stromků, 29.1.2014  Upřímně pane Stanislawe, také jsem se pousmál, když jsem se to dozvěděl, ale spíše to je k pláči, protože to svědčí o přístupu obsluhy ke svým povinnostem.
Voda se vám do motůrku dostane přelitím vody z nádrže
U té aku Sereny byl problém v... celý příspěvek > |
 |
Výběr postřikovače stromků, 29.1.2014 Já vím Stando, beru to všeobecně. AKB Vám dlouho plnou kapacitu nevydrží a nový není nejlevnější. Je to obdobné, jako u aku vrtaček.
Byl bych asi trochu nesvůj, kdyby se mi práce přerušila díky akumulátoru, protože nejsem zvyklý odcházet od... celý příspěvek > |
 |
Výběr postřikovače stromků, 28.1.2014  Trysky s plným kuželem Lurmark
... celý příspěvek > |
 |
Výběr postřikovače stromků, 28.1.2014  Zasílám všeobecný přehled o tryskách Lurmark. |
 |
Výběr postřikovače stromků, 28.1.2014  Dobrý večer,
konkurence na ochranu rostlin používala akumulátorový postřikovač italské firmy Serena. Jelikož obsluha dříve tyto postřikovače a jiné zboží týkající se ochrany lesa prodávala, tak samozřejmě samá chvála.
Upřímně, mě se moc... celý příspěvek > |
 |
Výběr postřikovače stromků, 25.1.2014  Pro pana j.c. :
Co se týče respirátorů, používám respirátory Ardon a Venitex. Respirátory jsou rozděleny do tří stupňů ochrany:
1. st. FFP1-chrání proti netoxickým pevným a kapalným aerosolů
2.st FFP2-chrání proti netoxickým, až málo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výběr postřikovače stromků, 24.1.2014 Karle, bohužel bez papíru a těchto žvástů Vám nedá žádný zaměstnavatel postřikovač na záda s nějakým pesticidem.
Já z toho také nejsem dvakrát natěšený sedět celý den a poslouchat vše dokola, ale ke své činnosti musím. Roman |
 |
Výběr postřikovače stromků, 24.1.2014 První video se týká hlavně o odborné způsobilosti a nakládání s přípravky na ochranu rostlin.
Myslím si, že není na škodu připomenout, co chemická ochrana rostlin obnáší v profesionální praxi a jaká osvědčení je třeba mít.
Další video se týká... celý příspěvek > |
 |
Výběr postřikovače stromků, 24.1.2014 Přikládám poučné video Státní rostlinolékařské správy o ochraně rostlin.
Roman
|
 |
Výběr postřikovače stromků, 24.1.2014  Co se týká trysek a názorů, že plastové trysky jsou na nic, tak nesouhlasím.
Plastová tryska zakoupená v železářství za pár desítek korun, nebo sada čtyř kusů trysek do stokorony je výhodný nákup, ale tyto trysky jsou z měkkého plastu a bez... celý příspěvek > |
 |
Výběr postřikovače stromků, 23.1.2014 Já vím pane Vysloužile, že to není žádná výhra. Konvový postřikovač jsem měl před mnoha lety půjčený. Práci udělal, ale chvíli to trvalo. Pumpování také nebyl zážitek. Pak už pánovi mohu doporučit zádový Solo 473D, nebo 473P.Jedná se o profesionální... celý příspěvek > |
 |