|
Příspěvky uživatele - 39.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se zbavit včel?, 9.6.2014 A jak najdu do hnízdo sršňů, kterí mi létají každoročně v létě do ložnic oknem? Tedy jestli ta rada nebyl žert |  | Azalka, 5.6.2014 Jenže... na těch neěťastných bělostných liliích je jich viditelně spousta a já každoročně sbírám... myslíte, že mohly občas přeskočit i na azalky? Nikdy jsem je přímo na azalce neviděla a to dvě jsou od lilií tak 15 daleko |  |
|  | Azalka, 5.6.2014 tak jsem je zatím postříkala Decis mega, ovšem nevim, nevim. Když už jsem byla v ráži, postříkala jsem i "červené brouky" (jak jim důvěrně říkám) na liliích a mám dojem, že z toho měli jen legraci |  | Co s touto broskvoní?, 5.6.2014 Rostislave:), no tak jsem blbá, no, to je toho (pan Vysloužil psal, že když to neumím, tak mám pěstovat něco jiného, s tím se ovšem nemohu smířit). Mimochodem ty tři roky od prvních fotek ji řezal člověk, který je dle svého prohlášení a údajného... celý příspěvek > |  | Co s touto broskvoní?, 5.6.2014  Ach jo, pane Josefe i další, Wimpi, Paĺo...
Z pěstování broskví bych dostala za pět. A to se Josef snažil, po dobrém i po zlém... a je to to marný, je to marný, je to marný..
Koukněte na tu stejnou po třech letech. Asi jí v srpnu ostříhám... celý příspěvek > |  | Azalka, 5.6.2014 Lído, já je něčím postříkám, mě jen děsí, že na některých místech je list vykousán jakoby do oblouku a to přece dělá jen lalokonosec? A na ten běžné insekticidy nezabírají. zase je to první rok, tak by ještě nmusl být usídlen v kořenech... no nic,... celý příspěvek > |  | Střih rododendronů, azalek, 5.6.2014 Nevím, jestli je to u všech rhodod. stejné, ale s omlazováním takových těch nejobyčejnějších bílých jako první kvetoucích rhodod mám velmi dobrou zkušenost. Byla jsem nucena je ořezat až skoro u země (měli nějakou tu chorobu listů- hnědé fleky) a... celý příspěvek > |  | Co se stane s chemickými postřiky po ochranné lhůtě?, 5.6.2014 Pane doktore děkuji, vážím si toho, že jste reagoval.
|  | Azalka, 4.6.2014 Zdravím Lído. Chytla jsem na té jedné azalce takového placatého zeleného brouka. Možná je to ono. Postříkám dle Vaší rady |  | Co se stane s chemickými postřiky po ochranné lhůtě?, 4.6.2014 Moc děkuji za konkretní radu. A okurky tedy okrájíme a sníme |  |
|  | Co se stane s chemickými postřiky po ochranné lhůtě?, 4.6.2014 Ale PP to také potvrdil
A kdybych se (já liška) zeptala Vás? |  | Co se stane s chemickými postřiky po ochranné lhůtě?, 4.6.2014 Ty okurky jsou v pařníku a už je jíme:(.
takže takové ty ještě nenarostlé jahúdky bych nechala a jak potom poznám, že už se při růstu ta měď nějak rozptýlila? Třeba podle chuti nebo barvy... ach jo |  | Stín, 4.6.2014 Doporučuji katalpu. Má nádherné květy, velké krásné listy a není to hustý strom, hází jen polostín |  | Co se stane s chemickými postřiky po ochranné lhůtě?, 4.6.2014 tak to je rodinný průšvih a zítra scéna |  | Azalka, 4.6.2014 Takže vy myslíte, že to byli španěláci? Já (hříšnice) jim sypu jen vanish (a sbírám), ale je fakt, že v na začátku jara jsem ještě nesypala. Takže to by byla dobrá zpráva |  |
 |
|
|
|