Příspěvky uživatele - 178.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je za kytku?, 6.8.2014 Obsahuje fotku
Máte tam pastiňák? http://botanika.wendys.cz/kytky/K478.php Já tohle mám od něho. není to alergie, na kterou přijde alergolog, ale je to jak mnozí psali fotosenzitivnost šťáv, hlavně miříkovitých. Já už jsem obrázek své nohy dávala, popálilo mne,... celý příspěvek >
Co to vlastně piplám? Rejsek nebo myš?, 6.8.2014 Obsahuje fotku
Jé, zapoměla jsem tam připsat, že je to myšice. Tohle byla fotka kvůli velikosti. Ještě zblízka.
Co to vlastně piplám? Rejsek nebo myš?, 6.8.2014 Obsahuje fotku
Hryzec se zdržuje blízko vody. My sice jsme, ale hryzce jsem u nás zatím neobjevila, asi se v našem okolí ani nevyskytuje. Tohle, co chová zadavatelka, bude klasický hraboš polní, poměrně velká myš, také nám tu dost řádí Rejsek je malinký, dlouhý... celý příspěvek >
Jak naučit štěně do boudy, 2.8.2014
Tak zaprvé ho nezavřete do boudy, ale do kotce. Nevím, kterého blba napadlo tohle křížení a co u psa převládne, ale berňáka do kotce zavírat nemůžete, je to pes, který na rodině a velmi lpí a musí být neustále v kontaktu. Vím o čem mluvím, mám ho... celý příspěvek >
Ani tuhle rostlinku neumím pojmenovat, víte někdo?, 1.8.2014
Snad je to černýš hajní? Konvalinka
Parazit, 1.8.2014
Už se to tu probíralo několikrát, zkuste si projít tohle téma. Je to sametka podzimní.
Ježek - blechy, 1.8.2014
Tak zkuste některý z obojků, je jich moře, lepší je investovat do dražšího, který stojí kolem 400Kč, ale účinnost je víc jak půl roku.
Jak ostříhat tuto růži?, 31.7.2014
Lído, napsala jste to hezky, jenom jste zapoměla upřesnit pro tazatelku, že je to,,pnoucí" růže a tudíž se nestříhá na 50cm, ale jak jste správně podotknula: výhony se vyvazují. Pomohla by jí nějaká kovová síť, růžový oblouk... Konvalinka
Rezavé listy na česneku, 27.7.2014
Bože, omlouvám se za hrubky, teď to po sobě čtu a sama nechápu, proč na compu člověk píše jak degen Konvalinka
Rezavé listy na česneku, 27.7.2014
Popravdě ty listy fakt nevypadají zdravě, ale zaráží mne jiná věc: zimní česnek už je v tuto dobu vykopaný a letní, sázený na jaře s ostatní kořenovou zeleninou k tomu nemá daleko - můj tedy vypadá mnohem hůř než ten váš, ještě ho tedy nekopu a... celý příspěvek >
Šalvej?, 24.7.2014
Ano Stando, máte pravdu, omlouvám se za matení... Rozklikla jsem si další obrázky ze semenáčky a tam je to už dobře vidět... jak rostou listy. Akorát lístky chlupaté, jak píšete, moc nemá... narozdíl od našich šalvějí. Konvalinka
Šalvej?, 23.7.2014
Koukala jsem na tu šalvěj a to určitě není, protože ta má listy na střídačku, ne vždy dva proti sobě, jako má například ta meduňka, na kterou to vypadá. Konvalinka
Močení mimo záchod (na koberec), 23.7.2014
Ano, naše britky jsou to samé, nemazlí se. Vyjímečně, řekla bych tak dvakrát do měsíce Proto si říkám, že je jim líp venku, kde si žijou samy... po kočičím a za náma přijdou, když mají hlad, nebo když o to opravdu stojí Většinou nás čekají večer před... celý příspěvek >
Nulová starostlivosť o zemiaky, 22.7.2014
To vám nikdo asi neřekne, je to pokus-omyl. Znám pár lidí, kteří se,,starají"podobně... a hlady neumřeli Nebude to veleúroda, ale něco tam asi bude. Ono se říká:,,čím blbější sedlák, tím větší brambory" a něco na tom bude, protože na mne to také... celý příspěvek >
Močení mimo záchod (na koberec), 22.7.2014
To, že jste trestali kočku, která měla zánět močových cest... to snad ani rozebírat nebudu Já ho měla několikrát také a nepřála bych tohle nikomu. Momentální močení mimo, vzhledem k tomu, že je kastrovaná, může být buďto se opakujícím zánětem,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika