Příspěvky uživatele - 72.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mšice na růžích - řazení příspěvků, 20.5.2014
Jsem začínající zahrádkář, růže pěstuji teprve třetím rokem, dnes jsem si přečetl celou diskuzi, protože jsem našel na nových výhonech mšice. Již druhýn rokem aplikuji jednoduchou metodu, kterou tady někdo popsal ve dvou příspěvcích. Jednoduše vezmu... celý příspěvek >
Vrba napadená škůdcem, 19.6.2012
Nikdo mě neodpověděl, vlastně se ani moc nedivím, protože až konzultace na Mendelově univerzitě dala výsledek. Proto zde uvádím, co jsem zjistil. Škůdce je Drvopleň obecný, i když se do vrb často nepouští, u mě se to bohužel stalo. Prvotní jev byl... celý příspěvek >
Vrba napadená škůdcem, 15.6.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám plot z vrbiček, dnes jsem zjistil, že spousta vrb je napadena nějakým škůdcem. Škůdce dělá malé dírky o velikosti 2-3mm do kmene, ten začíná černat a usychat. Kolem děr a na zemi jsou piliny, které zapáchají jak jablečný ocet, nebo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika