Příspěvky uživatele - 100.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jestě k šarce, 18.5.2008
Myslím jste si odpověděl sám. Necháváte je.
popol z dreva, hnojenie?, 18.5.2008
Neliší se nijak významně (jako hnojivo pro rostliny).
Kde seženu Ledanu či Leskoru, 11.5.2008
Tak. Staří psi jsme se tady porafali a mladý - čerstvý absolvent J. Kafka, který to spustil,  se jen tichoučce usmívá.    Venku je nádherně - vzhůru pod stromy!
Co teď s kadeřavostí?, 10.5.2008
Popálit uměl listy Polybarit, kterým se stříkalo dřív. Kuprikolem nevím, možná silnější koncentrací.
Sekačka s/bez pojedzu, 27.4.2008
Bezpojezdová sekačka je obvykle levnější a lehčí. Jinak se chová a seče stejně.
Jaké vápno do kompostu? A hlavně kolik?, 27.4.2008
Žádných léků ani mastí v půdě není třeba se obávat. Skutečně se rozloží a jsou v minimálních množstvích.    V bateriích krom zinku a uhlíku je i burel - oxid manganičitý tuším, ten tak úplně neškodný nebude. Pokud jsou baterie celé,... celý příspěvek >
Řebčík královský, 27.4.2008
Řebčík kvete i v těžké půdě - jinou ani nemáme. Cibule jsou na rozdíl od jiných cibulovin mimořádně hluboko - až 30 cm. Možná je příčinou neúspěchu mělké vysazení.
Oprava zahradní houpačky, 27.4.2008
Tkanina ze stříšky houpačky se mi taky potrhala po roce. Vyrobil jsem ji z potahu plátěného altánu, který mi pro změnu odfoukl vítr při bouřce.
Zkvalitnění půdy, 27.4.2008
Pokud přečtete můj příspěvek, omítku jsem zadavateli radil v případě, že má kyselejší,  vlhkou a těžkou půdu.Taková nemá pH 7,6 a této půdě bezpochyby omítka prospěje.    Jinak - omítka a vápno rozhodně není totéž.
Jaké vápno do kompostu?, 27.4.2008
K vápnostřezným rostlinám (borůvky, azalky, pěnišníky) není dobré přidávat kompost raději vůbec. Ani nevápněný. Raději hrabanku nebo rašelinu.
Kompost, 27.4.2008
Na dno kompostu dávám větvičky, které prošly drtičem a nepodrtily se (zatím mám starý rychloběžný). Nejde o ně, přinejhorším je při přehazování odstraníte. Hlavně, aby udržely vzdušnost kompostu zespoda.Čím déle, tím lépe.
I toto je Mountfield, 27.4.2008
Chápal bych modelovou pozitivní reakci na prodejce asi takouvouto:  Nenechal jsem si sekačku dovézt, nýbrž jsem ji naložil sám Při vybalování mi sekačka spadla a prasklo šasí. Smutně jsem sekačku zavezl do prodejny. Prodejce mi ji vyměnil za... celý příspěvek >
Rubinola, 27.4.2008
Ano, ne zcela vhodnost do teplých poloh, to se mi právě na Rubiniole (podobně jako na Rubínu) líbí. Plodově zatím na Rubín nemá žádné jablko. Včetně G. Smith,  Braeburn, Pinova, Fuji, Pink Lady a jiných supermarketových krasavců.Stačí je je... celý příspěvek >
Jedná se o kadeřavost - foto?, 26.4.2008
Vypadá to tak.
Rubinola, 26.4.2008
Není to to totéž Sklon k vyholování je u Rubinoly (oproti Rubínu) výrazně potlačen, odrůda se tvaruje a obrůstá mnohem lépe.     Osobně si však myslím, že plodové vlastnosti Rubínu jsou natolik cenné, že jeho růst, který vyžaduj jen... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika