|
Příspěvky uživatele - 4.70
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
přezimování agave, 22.11.2008 Myslím, že vykvete cca po 60 letech, takže Vám zbývá už pouhých 30 let stěhování. |  | Heuchera - divně kvete, 6.7.2008 Díky, uklidnilo mě, že to není choroba, ale velká paráda to není. Jdu stříhat. |  |
|  | (Ne)problém se startováním BS Quantum, 1.6.2008 Dobrý večer. K následujícímu dotazu mně vyprovokovala diskuze o sekačkách Viking z tohoto týdne. Kdosi psal, že studený BS naskočí na druhé zatažení startovacího lanka.
Tady můžu jen tiše závidět - můj Quantum 4hp (r.v. 1998) na... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 28.2.2008 V agrozetu např. v Českých Budějovicích jsem videl spoustu náhradních dílů do motoru tékáčka (píst, válec, klikovka, atd). |  | TK, TZ, MT, Holder, 28.2.2008 Přátelé, nějak na toto fórum zapomínáte? Zkuste prosím poslat nějaké úpravy, už jsem o to prosil, napište jaká úprava, co a z čeho je použito, foto. Já a určitě i mnoho čtenářů to ocení a možná i využijí. Moc děkuji a neházejte toto téma na druhou... celý příspěvek > |  | Jak pěstovat litchi?, 14.2.2008 ja sadim litchi od svich patnacti let je to jen o skusenosti, nejvic jako male rostlinky nemaji radi pruvan a ani ne chladno.Kdys sou jeste malinky rostlinky tak do triceti centimetru davam je do skleneny bane z otvorem i na cerstvy vzduch.... celý příspěvek > |  | Lze pestovat balkonové jahody v záhonu?, 4.6.2007 Prosím o radu, mám na balkoně prvním rokem převislé jahody, jsem začátečník, a někde jsem četla, že se mají na zimu zasadit do záhonu a přikrýt chvojím. Ale nevím, co je na tom pravdy a ráda bych svoje jahodníky přechovala i na příští... celý příspěvek > |  | Nákup profi techniky: Stihl, Brill, Husqvarna, Honda..., 22.4.2007 Tak zjistil sem od známého, který dělá v technických službách, že pokud chci výkon a spolehlivost, tak prý stroje značky Stiga jsou to nejlepší. Říkal, že vyzkoušeli během let mnoho značek a se sekačkami od Stigy mají ty nejlepší zkušenosti. Teď sice... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|