|
Příspěvky uživatele - 96.70
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jahodník, 2.5.2014 Díky všem za radu, je mi to už jasné, soused stříkal před 4 týdny pod plotem randapem a přesto, že je to 2,5metru od nejbližšího záhonu, tak to asi někde průvan foukl i ke mě, ale tráva v edle záhonu roste. |  | Jahodník, 1.5.2014 Nejsem si vědom, poze jsem zjara přihnojil granulovaným hnojivem na jahody. |  |
|  | Jahodník, 1.5.2014  Nevíte někdo co je s mým jahodníkem, některé sazenice vypadají takto-viz.obrázek
|  | Broučci - věděl by někdo, co jsou zač?, 21.4.2013  Takhle vypadá napadená pokojovka... mám napadenou i Alokázii, to mě mrzí byl to dárek :-(snad půjdou ještě zachránit! :-(
|  | Broučci - věděl by někdo, co jsou zač?, 21.4.2013  Dobrý den! Prosím o pomoc! Objevila jsem na svých pokojovkách broučky, věděl by někdo co jsou zač???Napadli mi velikonoční kaktus, tlustici a kalu... prosím co jsou zač a čím je zlikviduju, děkuju za každou radu Lucka B. |  | Poradí někdo?, 23.3.2013 Děkuji za tipy, ale opravdu to není ani jedno :-(Též pořád tápu co by to mohlo být.Ale děkuji :-) Lucka B.
|  | Poradí někdo?, 22.3.2013  Dnes jsem dostala ke vzkříšení pokojovky, bylo jich pět, zůstali jen dvě, ostatní omrzly.Dávám sem fotku jdné, kterou vůbec neznám.Proto prosím o radu, pozná ji někdo?Taky byla venku tak snad neodejde.Tu ještě nemám.Předem děkuji za odpověď.Lucka B. |  | Poradí někdo co je to za rostlinu?, 8.11.2012 Moc všem děkuji :-) Áno je to opravdu tak!!Konečně jsem to též našla!!!Ale těch je teda!!! :-O ještě si najdu jak o ní pečovat, ale zatím se jí daří :-) Moc všem děkuji za pomoc!!! :-) Lucka B. |  | Poradí někdo co je to za rostlinu?, 7.11.2012  Foto květu :-) |  | Poradí někdo co je to za rostlinu?, 7.11.2012  Dobrý den.Tak jsem tu znovu a hlásím, že kytička krásně narostla :-) Dokonce i pokvete.Jen stále nevím, co přesně je to za pokojovku.A už vůbec jsem netušila, že kvete!!! :-)Kdyby náhodou někdo věděl co je zač, budu moc ráda za každou radu ;-) Děkuji... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|