Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 25.1.2013
Pane Mittwoch, můžete mi prosím popsat chuť odrůd Orion, Sirius. Letos si chci koupit 3 odrůdy jablek, ale ještě nejsem rozhodnutý. Ale bude to bezpochyby spiknutím v ČR, jak jste to myslel? Děkuji. Karel
Pěstování rajčat 2013, 24.1.2013
Prosím vás, má někdo zkušenosti s odrůdou Homestead. Děkuji za odpověď. Petr
Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 23.1.2013
Nevím proč všichni děláte z toho vědu. Každá degustace je subjektivní a také relatívní.
Vliv délky destilace - rektifikace na kvalitu a chut, 18.1.2013
Mně pan Šlosar, vždy ochotně poradil, když jsem mu napsal na mail. A to jsem mu napsal 6 mailů, vždy si našel čas a podrobně odpověděl. Jak jste napsal pane Šlosar je to o pokoře. Antonín.
Semenné podnože jabloní, 18.1.2013
Mohu vědět, co Vás vedlo k tomu, zaštěpit odrůdu Borovinka. Já ji mám, plody jsou dost kyselé, před dozráním velmi snadno opadávají, skladovatelnost je špatná. Moc užitku nemá. Mám dvě stromy, které vysadil můj otec a 1 chci letos postupně... celý příspěvek >
Broskvoň Modřinka, 18.1.2013
Nevím co si mám pod tím přectavit -není špatná.  Já přesně vím co to znamená, není špatná = nic moc, mohla by být lepší.
Seminka s vlastni zahradky, 18.1.2013
Z lilků jsem pěstoval odrůdu Česky ranný, plodu měl mnoho,  ale nelíbí se mi barva a ani chuť není dobrá. Už 2 roky pěstujem slovensku odrůdu Krasan,  přijde mi chutnější a má krásnou černou barvu (asi odtud název Krasan), tak si... celý příspěvek >
Odrůda Concordia, 17.1.2013
Máte pravdu Rhea, Saturn, Neptún a Pluto sú slovenské novošlachtence, ale americké odrody Jupiter, Neptune a Saturn boli právne chránené skôr, napr. americký Jupiter v roku 1998 a slovenský v roku 2004, preto došlo k zmene názvu na Rhea. Slovenský... celý příspěvek >
Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 15.1.2013
u nas predajca z Polska, predaval bezne papriku za 0,50e, a za 1e mi naplnil tak igelitku, ze som tolko papriky za cely rok nevypestoval Já bych si od obchodníků z Polska nekoupil nic, ani hajz* papír, potraviny už vůbec ne.  Miloš
Merunka na pálení, 13.1.2013
Jde o selekcii odrůdy Maďarska. 
Seminka s vlastni zahradky, 11.1.2013
Pokud budete pěstovat pořád ze semen plodů z předešlých let neustále, může se stát po několik letech, že budete mít odrůdu jinou, než původně Platí to pro hybridní odrůdy, ja pěstuju 30 let nehybridní odrůdy rajčat pořád z vlastních semínek a... celý příspěvek >
Noznice na strihanie ovocnych stromkov, 1.1.2013
Používám nůžky Felco 8, jak do vinohradu tak i na stříhání stromů.  Vystřídal jsem už hodně nůžek za svůj život, ale tyto jsou jednoznačně nejlepší. Za tu cenu to stojí, nekupuji si nůžky na 1sezonu (některí dají litr za semínka rajčat, jak... celý příspěvek >
Škrábavost pálenky, 31.12.2012
Z vašeho příspěvku usuzuji, že jste ten litrik zdegustoval sám a najednou. Jinak vám blahopřeji k prví slivovici a přeju Štastný nový rok 2013.
Kvas Oskeruše, 30.12.2012
Pane Šlosare do jaké max. teploty se odebírají úkapy při destilaci peckového ovoce (švestky, třešně a meruňky).
Kvas Oskeruše, 30.12.2012
Děkuji Vám za odpověď.  Napsal jste "Je to také jediný destilát, kde se úkapy odebírají do max. 64 °C (b.v.methanolu). " je to z toho důvodu, aby se do destilátu dostalo co nejvíc ušlechtilých aromatických látek. Do jaké max. teploty se... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika