Příspěvky uživatele - 96.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 20.11.2013
Kdysi tu někdo psal že si jí při koupi nechal rovnou přemontovat z jedné rozteče na druhou. Já vím že řetěz lišta a prstýnek není zdarma-ale třeba to prodejce bude ochoten vyměnit kus za kus...
Teče řetězový olej, 18.11.2013
Pokud myslíte tu červeně okroužkovanu dírku na držadle, tak zcela jistě to není ona.  S držadlem to nemá nic společného. Pokud pamět slouží, tak u Husqvary je pod lištou. Musel byste sundat kryt lišty, sejmout lištu s řetězem a pod ní... celý příspěvek >
Teče řetězový olej, 18.11.2013
Myslím, že odpařením benzínu by takové množství oleje nebylo. Ani barvou to příliš neodpovídá. Někde kolem zátky nebo v čelnmí části pily je drobný odvzdušňovací otvor velký asi na špendlík-zkontrolujte jej zda není ucpaný pilinami, Pokud máte pilu v... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 15.11.2013
Já bych byl opatrnější s naplněním nádrže benzínem před delší odstávkou. Pile to jistě neškodí ale benzím smíchaný s olejem po několika týdnech či dokonce měsích začíná stárnout..
Uskladnění usušeného ovoce, 11.11.2013
Ano, je to tak, Molekula vody je silný dipól-má podlouhlý tvar a každý její konec má jinou polarity. Mimochodem to je také fyzikální důvod, proč tak dobře rozpouští jiné látky. Zjednodušeně dojde vlivem rozdílné polarity na obou koncích k roztržení... celý příspěvek >
Eternit v zahone a komposte, 10.11.2013
V USA se prováděl jeden z nejrozsáhlejších průzkumů. Začal vlastně náhodou, když lékařům začalo být divné, že lidé pracující s azbestem nějak často umírají na rakovinu plic. I když se vliv azbestu sleduje i u nás, bohužel nelze zjistit kdo dostal... celý příspěvek >
Zjištění otáček motoru, 5.11.2013
Tak ten je opravdu profi.. Hezký! 
V obou případech měřím otáčky. A v dalším příspěvku jsem doplnil, že citlivost na impulsy je taková, že reaguje i na cca 50cm vzdálenost od pily. V takové vzdálenosti je opravdu vliv magnetů zanedbatelný. Olouvám se, že jsem to specielně vám... celý příspěvek >
Je to stejné jakobyste tvrdil, že na kuchyňské váze nemůžete správně navážit 1kg hřebíků, protože k tomu není váha určená.
Jsem rád, že se vám podařilo dokončit myšlenku. Multimetry jsou primárně určeny pro měření různých (multi..) el. veličin-napětí, proud, Hfe tranzistorů, kapacita kondenzátorů, odpor, teplota atd.. Multimetr který jsem použil já (ENIT-T) není... celý příspěvek >
Proč? Co na nich uvidím? Barvu? Cenu? Tvar? Design? Co jste chtěl, mimo své hrubosti, naznačit?
Vy máte někdo pilu s více válci???
Autorem testu jsem byl já a nic podobného jsem nedeklaroval. Přesně naopak. Ono se tam nemá co jiného indukovat.  Nevím, jestli jste viděl někdy bezkontaktní otáčkoměr-ale princip je stejný a naopak díky lepšímu AD převodníku i přesnější.
Tak přátelé, trochu jsem koketoval s cyklokomputerem (CC). Otáčky pil Husqvarna mají dle údajů na webu rozmezí 9800-14000 ot/min. Můj CC umí max ryhlost 300 km/h....nedej bože, abych to někdy na kole potřeboval! Kdybych nastavil na CC.... celý příspěvek >
Zjištění otáček motoru, 4.11.2013
Jak jsem psal-asi za 280 Kč je RC UNI-T UT10A. Ten měří frekvenci do 2khz (takže dokonce o 1 číslici přesněji než můj do 2kHz). Nejlevnější bezkontaktní otáčkoměry jsou kolem 2000,-. Vzhledem k jejich konstrukci a konstrukci  multimetru bych o... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika