|
Příspěvky uživatele - 41.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
chtěla bych poradit, 22.1.2008 Já používám na slimáky jedině přípravky, které koupím v drogerii nebo semenářství proti slimákům, nevím si vzpomenout, jak se to jmenuje, jsou to modré granulky, které rozhodím všude kolem záhonů, stojí kolem 80 - 100 Kč, mám velkou zahradu a vystačí... celý příspěvek > |  | pochlubte se co predsazujete, 22.1.2008 Zaujal mě váš příspěvek, chtěla bych zkusit někdy vypěstovat si surfinie, ale v obchodech se semeny jsou jenom petunky, tak bych ráda věděla, kde se sufiny kupují, jestli jsou semena označené opravdu jako surfinie nebo to je druh petunií. Taky by mě... celý příspěvek > |  |
|  | hortensie, 16.11.2007 Máte zkušenosti s novými druhy hortensií, které mají velké květy, co se kupují např. v OBI, jsou to trvalky nebo ne, nedaří se mi je uchovat přes zimu, je pravda že je nechávám s květináčem zakopané v zemině a přikrývám je chvojím, na jaře však... celý příspěvek > |  | voděnky, 16.11.2007 V létě si kupuji v zahradnictví "voděnky", s červenými listy a růžovými květy, jsou celkem nenáročné a po celé létě krásně kvetou, ale nedaří se mi je namnožit, ikdyž řízky, které odebírám na podzim, brzy zakoření, přes zimu se ztratí - mám je na... celý příspěvek > |  | chryzantémy, 16.11.2007 Zajímalo by mě, jak se dají zachovat chryzantémy, které se kupují na dušičky, jestli to jsou trvalky nebo ne. Já je schovávám do sklepa, ostříhám je a na jaře nově vyraší, ale když je dám zjara na zahradu, tak se ztratí. Děkuji Verena |  | zkušenosti s firmou Bakker, 15.11.2007 Já jsem si také objednala katalog Bakker, ale jak jsem viděla ty ceny, nic jsem si neobjednala. Ale dostal se mi do rukou katalog Lukon, Koníček - Koníčková, měli tam 1900 položek, nejraději bych si objednala všechno, byly tam krásné věci a levné.... celý příspěvek > |  | Bodlák, lopuch - jak zlikvidovat z koňského výběhu?, 31.10.2007 No, mám pocit, že Rounup a herbicidy obecně mají největší účinnost v období, kdy rostlina hodně roste a má dostatečně velkou listovou plochu. Vstřebá tak maximální dávku přípravku. Takže zakročit chemicky by bylo nejlepší až příští rok na... celý příspěvek > |  | teploměry, 26.10.2007 Jasné, díky za odpověď, jinak ještě teď jsem vznesl dotaz na nerez kotlík - jestli by jste mě mohl (nebo kdokoliv) poradit. Ještě jedno díky. |  | nerez kotlík, 26.10.2007 Někde nahoře mezi příspěvky jsem se dočetl, že u nerez kotle se musí kvůli vysrážení síry do něho přidat měděný plech ve tvaru obráceného U. Zajímalo by mě jak má být ten plech velký, tedy zda existuje vztah mezi velikostí kotle a tím plechem a jak... celý příspěvek > |  | teploměry, 25.10.2007 Z dosud uvedených příspěvků k teploměrům jsem pochopil, že důležité je měřit teplotu "páry" vstupující do chladiče. Prosím o upřesnění jaké hodnoty se na tomto teploměru "hlídají", které teploty mě co sdělují. Také by mě zajímalo jaký teploměr... celý příspěvek > |  |
|  | Měření alkoholu ve vykvašeném kvasu..., 16.10.2007 Dobrý den, nejsem žádný odborník, ale někde jsem se dočetl, že alkhol v rmutu, tedy kvasu, se měří vínoměrem a ne alkohoměrem.
Stanley |  | Vřesovec Erica - přežije zimu na zahradě v 600 m.n.m.?, 9.10.2007 Loni na podzim až do jara jsem ho měla v truhklíku na balkoně. Přesto, že substrát byl vlhký tak na jaře uschnul. Letos to zkouším znovu. Jestli má někdo radu co dělám špatně tak poraďte. Dík Petra |  | neplodící ořešák starý 5 let, 22.8.2007 Prosím o radu jak probudit ořešák cca 5-6 let starý, který ještě neplodil, děkuji. |  | špatné dozrávání ostružin, 20.8.2007 mám tu samou zkušenost a teď mi odešla celá sazenice, vypadala jako uschlá, ale listy neopadávají jsou hnědé - povadlé nevím co s tím |  | hniloba na jablkách, 20.8.2007 Na jabloni se objevuje hniloba na plodech a dochází k opadávání plodu. Prosím o radu. Děkuji |  |
 |
|
|
|