Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malá jablíčka, 28.9.2012
Dovolím si nesouhlasit v některých bodech s předřečníky. Zahrádkáření přece je i o tom mít nějakou novinku, ostatně psal o tom už Čapek. Nedokážu posoudit k JAK starým odrůdám bychom se měli vrátit. Jak se to posuzuje? Je Matčino stará odrůda? Mám... celý příspěvek >
Vytápění skleníku, 27.9.2012
Ono alespoň u mne to není o chlubemí, ale o nutnosti. Vzhledem ke krátké vegetační době trvá rajčatová sezóna u nás slabé tři měsíce. Každý den uspíšení v první polovině roku, kdy je dost světla je přínosný. Osobně bych v našem kraji nejraději... celý příspěvek >
Seřízení karburátoru terra/vari, 27.9.2012
Jde o bohatost směsi při volnoběhu a v přechodovém režimu. Tam zadření nehrozí. Postupuje se tak - už tu bylo popsáno, že se nejprve trochu zvýší otáčky běhu naprázdno dorazovým šroubem škrtící klapky. Pak se otáčením šroubu bohatosti na obě strany... celý příspěvek >
Seženu Táboritu?, 23.9.2012
Nic víc opravdu nevím, do této doby jsem netušila, že existují dvě odrůdy stejného jména. Hanča
Seženu Táboritu?, 20.9.2012
Tak podle třetího obrázku je to jasné, je to odrůda z Černovic. Hanča
Seženu Táboritu?, 20.9.2012
Nevím, jestli je možné, aby dvě různé odrůdy měly stejné jméno. Odrůdu Táborita mám na zahradě, ale nepochází z Libovic, vyšlechtil ji amatérský ovocnář pan Hromadník z Černovic u Tábora. Na zahradu ji vysadil táta, ale jeho ani pana Hromadníka... celý příspěvek >
Jak na fermentaci tabáku?, 16.9.2012
Jestli je to suché, je to na vyhození. Fermentace tabáku je velká magie s dodržováním přesných postupů a vlhkostních a tepelných podmínek. Kdysi jsem o tom četl cosi ve starém Rádci. Na síti nic není?
Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?, 13.9.2012
Hlavní problém při domácí výrobě kečupu je právě zahuštění, respektive odstranění vody. Průmyslově se to dělá na vakuových odparkách, takže je to rychlé a není potřeba tolik zahřívat. To je problém doma, protože vodu z toho jinak než varem... celý příspěvek >
Estragon, 2.9.2012
Koupil jsem semena estragonu, vysel, zasadil a jsem na tom stejně jako vy. Jakýsi lehký zápach to má, ale příjemné to není a sušené to taky nijak nevoní. Tak nevím.
Druh thuje, 31.8.2012
Děkuji za informaci.
Neznámá rostlina, 29.8.2012
Pane Josefe, tuším, kam míříte. Nejspíš stejným směrem jako pan Haager: "Už je to jednoduché, rostlina patří do čeledi Urticaceae, kopřivovité, a je to některý z druhů rodu Myriocarpa. Těch je platně popsáno asi deset, u nás je nejčastěji... celý příspěvek >
Neznámá rostlina, 27.8.2012
Protože nevyřešené záhady mě provokují a tady kytku určit nedokážeme, našla jsem na netu kontakt na pana Jiřího Haagera, ředitele teplické botanické zahrady. Protože byl tak laskav a obratem odpověděl, jeho odpověď tady cituji: "Obávám se, že z... celý příspěvek >
Kvašáky a rychlokvašky, 26.8.2012
1. Ne, 2. Ano, není.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 25.8.2012
Nevidím vadu v té diskusi. Tématem je recept na pravé znojemské okurky a ne kvalitní nakládačky jakékoliv. Pokud si vzpomínám, Znojemské okurky měly jednotnou barvu, stále konstantní chuť, křupavost. Ve sklenici či plechovce plaval proužek cibule a... celý příspěvek >
Rozboceni bazenovych hadic 32mm, 23.8.2012
Jen drobnou poznámku, u těch trubek jde o jmenovitou světlost, tedy trubka PE 5/4" bude mít světlost 32 mm, ale vnější průměr 38. Je třeba s tím počítat.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika