Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013
Já vám to jasno zase trochu přicloním, paní Zuzana promine. Zahrádkář, duben 2013, strana 32, "Jarná výsadba jabloní". Autor článku Marián Komžík, Kohaplant spol. s r. o Levice. Citace: -- Medzitým si pripravíme jamu, ktorá by mala byť... celý příspěvek >
Neklíčivost semen paprik, 29.3.2013
Odrůda Elisabetha od firmy Libera, jinak mám ale s touto firmou dobré zkušenosti-hodně mě to zaskočilo. Semena jsem máčel také..
Neklíčivost semen paprik, 29.3.2013
Hezký večer všem, chci Vás zkušenější poprosit o radu: Jaký může být důvod nulové klíčivosti u F1 tlustostěnných paprik? Osivo bylo koupené letos, postupem výsevu ani substrátem to myslím není - zbylých 5 odrůd vylezlo s 90% úspěšností a substrát... celý příspěvek >
Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013
To je nekonečný kruh otázek. A co ten metan donutilo zmrznout, když je tak skleníkovej? Když byl v ovzduší, tak tu byl skleník a ve skleníku nemrzne. Vědci vědí kulový.
Mrazy v březnu 2013, 26.3.2013
No to je tím globálním oteplováním, které se v praxi projevuje ochlazováním.
Účinnost domácí vodárny, 24.3.2013
Asi je v nádrži malá zásoba vzduchu. Na to aby vám někdo poradil musíte napsat víc informací a nejlépe do fóra dům a chalupa.
Mrazy v březnu 2013, 24.3.2013
Podejte si žádost sv. Petrovi.
Co vaše réva? (2013), 18.3.2013
Glenoru, Kišmiš lučistyj, Vostrog muskatnyj - když budou.
Stará jabloň - jak stříhat, 17.3.2013
Tak nám zabili Ferdinanda, pardon, tak zase musím souhlasit s panem MV. Podnikl jsem o víkendu kratší cestu, shodou okolností po silnicích, kde ještě nebyly vykáceny ovocné stromy, většinou jabloně. Jak dovolil provoz, při plném věnování se řízení... celý příspěvek >
Stará jabloň - jak stříhat, 17.3.2013
Tady si dovolím pane r&s. s Vámi hrubě nesouhlasit. Jednak ta stránka pochází z dílny PANA Ovocnáře a není na místě nad ní ohrnovat nos. Druhak jsou tam popsány a vyfotografovány různé příklady z praxe, které v běžné literatuře bývají popsány... celý příspěvek >
Stará jabloň - jak stříhat, 16.3.2013
Podívejte se sem, jsou tam i fotky a řekl bych, že docela názorné.
Odrůda angreštu, 13.3.2013
Je jasná a funkční metodika ochrany před padlím. Je zde popsána porobně několikrát. Bez postřiku se v současnosti díky odsíření elektráren běžné angrešty pěstovast nedají, nebo jen ve vyjímečných lokalitách. Druhá cesta je pěstovat rezistenty, které... celý příspěvek >
Také máte nakvetlé meruňky?, 13.3.2013
Tak jednak oni to na CHMU už zkorigovali, těch 10 už podle dlouhodobé minimálně doprostřed týdne nehrozí. Druhak já osobně se současným počasím jsem zcela spokojený. U nás je slabě pod nulou, sice "hmlisto" ale jen mírný vítr. Přece jen je ještě... celý příspěvek >
Jakou mirabelku, 13.3.2013
Obecně díry průměru asi od 5 do 10 mm, spíše hluboké, ve dřevě, cihlách, hlíně. Třeba ve špalku i polotrouchnivého dřeva. Bambus řežu aby kolínko bylo uprostřed a z obou stran tak těch 10 cm. Svazkuju po hrsti. Něco je tady  a leckde jinde. S... celý příspěvek >
Jakou mirabelku, 12.3.2013
Nevím, jak to přesně vysvětlit. Jsem v oblasti, kde si prostě meruňku nevypěstuju, to je fakt. Ale můžu vypěstovat jinou peckovinu, která toto podnebí snese. To, že u Aprimiry uvádějí meruňkovou příchuť mi připadlo zajímavé. Ne proto, že bych chtěl... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika