|
Příspěvky uživatele - 128.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vejce bez skořápek, 16.11.2014 Tyto problémy mám občas se slepicemi také a vždy se to váže k průjmu, jakmile průjem přejde, tak jsou vejce opět normální. Povšimla jsem si, že se problém vyskytuje téměř výhradně tehdy, když se přežerou trávy, takže hlavně v létě, přes... celý příspěvek > |  | Kde seženu medvědí česnek?, 15.4.2014 Dobrý den, prosím Vás kde přesně se dá nasbírat v Břeclavi? Pohansko je docela široký pojem :) Díky |  |
|  | Fíkovník, 27.10.2013 Asi před 4 lety jsem koupila v obchodě fíky a pak jsem zasadila jejich semínka.Nepoznačila jsem si, co jsem tam zasadila, a tak jsem téměř všechny sazeničky, které když byly malé nedaly poznat, že se jedná o fíky, málem vyhodila. Nechala jsem tedy... celý příspěvek > |  |
|
|
|