Příspěvky uživatele - 200.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůdy okrajové polohy, 18.11.2013
To myslíte jak? Jako, že máte kmen obložený prknama?
Odrůdy okrajové polohy, 18.11.2013
Dobře, takže to jen smíchám s vodou a tím teda kmeny stromků natřu? A už můžu natřít teda i ty stromky, co jsem zasadil na podzim?
Odrůdy okrajové polohy, 17.11.2013
Dobře, no tak něco budu muset použít, ať mají stromky aspoň nějakou ochranu. Vápno je teda normální klasické, např. ze stavebnin?
Odrůdy okrajové polohy, 17.11.2013
Ok, ale i mladé stromky můžu už natírat ne? A hruby konár je co? :-)
Odrůdy okrajové polohy, 16.11.2013
No mě právě šlo o to, zda se nějak stromky chrání proti mrazu např. nějakým obalení. Proti zajícům mám stromky chráněné pletivem. A někde jsem četl, že na jaře se může obalit kmen(myslím, že tam bylo psané alobalem nebo nějakým pytlem), aby se na... celý příspěvek >
Odrůdy okrajové polohy, 15.11.2013
No já bych řekl, že tomu čemu se u nás říká špendlík, tak je myrobalán :-) A ještě, jestliže mám vysazené stromky na podzim, zda je nějak na zimu mám chránit, např. někde jsem četl, že by se měla meruňka nebo kmen meruňky obalit např pytlem?... celý příspěvek >
Odrůdy okrajové polohy, 15.11.2013
Děkuji za odpovědi, tak to jsem rád, že by měla být tato podnož v pohodě na hlínité půdě. V prodejně měli všechny podnože, ale doporučili mi myrobalán. S chutí do toho určitě jdu, jen se snažím získat co nejvíce informací, ale je mi jasné, že nejvíc... celý příspěvek >
Odrůdy okrajové polohy, 14.11.2013
Dobře, děkuji, ještě by mě zajímalo, zda je myrobalán vhodný do hlinité půdy, někde jsem četl, že má být v sušší lehké půdě, někde zas píšou, že může být i v těžší půdě, ale že dlouho vegetuje a že může namrzat. V prodejně mi doporučili myrobalán,... celý příspěvek >
Dobře. Ale u jiných odrůd se používá co? Taky bych ještě rád věděl, jak se ošetřují mladé stromky před tím, než začnou plodit, kromě řezu. Zda používáte např. nátěr vápna na kmen atd.
Děkuji za odpovědi, jen jsem se chtěl ještě zeptat, jaké postřiky používáte proti namrznutí květů nebo plodů.
Odrůdy okrajové polohy, 13.11.2013
Tak mrazová kotlina by to být neměla, je to spíše rovina, mírně zvlněná. Orientace spíše jihozápad bych řekl. Půda hnědozem až černozem. No tak uvidím, jak to půjde, doufám, že ano :-) Děkuji za názory. Co jsem se díval tak průměrné roční teploty v... celý příspěvek >
Odrůdy okrajové polohy, 13.11.2013
No, já jsem spíš myslel, jestli máte někdo s těmito odrůdami zkušenosti a zda se opravdu hodí do okrajových poloh. Děkuji :-)
Odrůdy okrajové polohy, 11.11.2013
Dobrý den, chci se zeptat jaké máte názory na odrůdy meruněk Goldrich, Harcot, Hargrand, Bergeron.Rozhodl jsem se vysadit si malý sad a jelikož můj pozemek se nenachází v meruňkářské oblasti, byly mi v zahradnictví doporučeny tyto odrůdy. Nadmořská... celý příspěvek >
Motorová sekačka s pojezdem Hecht 546 S, 30.4.2012
Dobrý den, potřebuji unašeč nože na tuto sekačku a již nevím, kde ho sehnat pořád mě nabízejí unašeč nože na 546, ale ten je jinej než na 546S. Pokud víte kde sehnat, tak odpovězte. Děkuji Jo a pojezd už ani neřeším raději ji tlačím...
Poznáte rostlinku?, 29.1.2010
Děkuji, za vyčerpávající odpověď :)
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika