|
Příspěvky uživatele - 105.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rizkovani modrinu, borovice, 14.12.2013 Setkala jsem se s plantáží říkovanců a plantáží stromú pro řízky - stromy měly uříznuté špičky, aby se k nim pracovníci dobře dostali.. Byla u toho cedude s vysvětlením.(Mam dojem, že šlo o jedle a bylo to někde u Březnice). Myslím, že stejně... celý příspěvek > |  | Chrizantéma, listopadka, doubek, 17.10.2013 Babička mívala růžové, asi 30 cm vysoké listopadky veeelmi dlouho. Bohužel při stěhování nepřežily přesazení. Také bych je měla ráda znovu. byly pěstovány v Praze, nikdy nepřikrývány. Takže existují, ale kde je najít... EM |  |
|  | Renovace křesla, 20.9.2013 Látka není navlečena tunelem, ale přibita hřebíčky nebo nověji sponkami, dole je ještě obtočena. Místo přibití bude vidět. Správně by se měla použít látka na lehátka - v řemeslnickách potřebách, jsou různé šíře, ale jde použít i pevné... celý příspěvek > |  | Osázení trvalkového záhonu na osluněném místě, aby byl ozdobný, co nejdéle, 29.7.2013 Zkuste bergénie - jsou zelené celý rok, hezky kvetou, snesou i sucho slunce. EM |  | Molice na rajčatech na balkóně, 29.7.2013 Dobrý den, rajčata na balkóně mi silně napadla molice. Prosím o radu jak je možné je zlikvidovat - četla jsem doporučení na Mospilan, ale s poznámkou, že neúčinkuje.. Děkuji EM |  | Střašlivě zaplevelený záhon trvalek, 19.7.2013 Záleží o jaký plevel jde - jednoleté je možné zamulčovat trávou - třeba s katrony, vytrvalé odstranit - nejjistější je je dát na část záhonu a plochu důkladně zrýt a odplevelit, dřív než se rozroste plevel i trvalky. Rozhodně se situace nebude... celý příspěvek > |  | Jak pribrzdit sazenice v kelimkach aby neprerostla (hokaido), 22.6.2013 Dát do chladu. |  | Odvodnění zahrady, 21.6.2013 Požádejte Stavební úřad o písemné vyjádření. EM |  | Odvodnění zahrady, 21.6.2013 Pokud vím, studnu dělat svépomocí nesmíte. Ve Vašem případě by byl vhodnější název "drenážní nádrž" nebo "nádrž", případně třeba "jezírko"- pokud to nebude zakryté. Vy nebudujete studnu - nebudete čerpat podzemní vodu, ale chcete svést... celý příspěvek > |  | Jak z odkopku vypěstovat strom, 20.6.2013 Dobrý den, mám na zahradě švestku a ráda bych z odkopků vypěstovala další stromy. Prosím o radu jak odkopky přivést ke tvaru stromu (tvoří spíš keře) a kdy je oddělit. Původní švestka je prý odkopek od sousedů a proto předpokládám, e není... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký strom?, 20.6.2013 Co jeřabina (třeba jedlá), nebo šeřík. |  | Páchnoucí kompost, 7.6.2013 s tím zasazením bylo míněno k plotu, aby se Špatně napsáno. |  | Impregnace kmenů, 7.6.2013 Moc dlouho asi nevydrží, horní část by měla býta seříznuta šikmo, aby odtékala voda. Postřik by se dal provést modrou skalicí nabo boraxem. Možná by pomohlo i na horní část dát kousek prkna jako stříšku.
|  | Páchnoucí kompost, 7.6.2013 nevím co chcete - soused nic dělat nebude, vy taky ne. tak s tím musíte žít..
a mimochodem - myslím, že není problém souseda upozornit, že mu kompost zalijete.. nebo tam něco zasaďte. Ale řešení je jen na vás. |  | Páchnoucí kompost, 7.6.2013 Napadají mě ještě dvě možnosti - větrák - když půjdě zápach k vám za plot dáte větrák jako protiproud. Nebo koupit urychlovač kompostu a přes plot kompost občas prolít - po vychladnutí zapaření. |  |
 |
|
|
|