|
Příspěvky uživatele - 211.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Solo 656 - Hq 359 - Jonsered 2156, 18.2.2010 Na mne působí 651 živěji nežli 656,ale podle počtu kroužků by to mělo být naopak, ale porovnával jsem pouze dva kusy pil.Je to pouze můj názor (pro mne je tedy nam.1, 651). Co se týče provedení SP, tak pokud mohu důvěřovat prodejci, měl by kromě... celý příspěvek > |  | Peceni grilovani v plech bedne, 13.2.2010 Pochvala!!! |  |
|  | Kolko odobrat metylalkoholu, 13.2.2010 Kamarád to řeší zcela jednoduše, destilát leje do trojek od okurek a proti světlu je dobře patrno zdali obsahuje met.,vytvoří se na pohled kapalina s rozdílnou hustotou (cca 0.5 cm ode dna). |  | Homelitka 4016 help, 13.2.2010 Pokud je ta pila dávno zaplacena, jděte pro novou, čím dříve to uděláte, tím dříve se zaplatí.Bude přeci jenom nová a dva roky záruky k tomu (dva krásné bezstarostné roky řezání),to za to stojí!. |  | Homelitka 4016 help, 12.2.2010 Jestli se to opravdu protočlilo, tak je to opravdu kvalita za rozumnou cenu, hlavně opravy!!!. |  | Motorová pila Oleo-mac, 10.2.2010 Za marketingovou strategii utrácí firmy pro obyčejného člověka neskutečné peníze, jak se jim to daří či ne, o tom vydpovídají prodeje.Pokud M. ví, že na čecháčka platí dárek a kolo štěstí, tak není nic jednoduššího nežli mu ho nabídnout, ať se to... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 9.2.2010 Berete snad veškerou reklamu opravdu vážně?!?! |  | Ořez stromu, 8.2.2010 Tak z tohodle už nejsem vůbec chytrej, každý mi tvrdil, že jak ořešák zlikviduji na pařezu, nově vyrostlý plodit nebude, nebo málo. Musím však konstatovat, že je tomu právě naopak, plodí slušně i velikost plodů je dobrá.Jinak mám ořešáků asi osm a... celý příspěvek > |  | Ořez stromu, 8.2.2010 Ošetřil jsem takto pět stromů v rozmezí dvaceti let, Vámi udáným neduhem netrpí dosud žádný z nich. |  | Ořez stromu, 8.2.2010 Před lety jsem omladil několik ořešáků řezem na pařez, velice se to osvědčilo.Nově vyrostlé stromy jako by rostly rychleji a plodí celkem slušně. |  |
|  | Motorová pila Oleo-mac, 8.2.2010 Teď možná napíšu něco co se moc líbit nebude, ale díky M. si pořídili pily i lidé, kteří by jinak pro pilu nešli, nalákalo je kolo štěstí se svými báječnými slevami.Tím zároveň došlo i k tomu, že bez ohledu na technickou znalost, měl v ruce pilu... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 7.2.2010 A od toho má každý hlavu na krku a svůj rozum, aby toto ohodnotil, nadávat pak může pouze sobě!!! |  | Opět olej pro 2T, 5.2.2010 Tvá úvaha je správná a sám si se o tom přesvědčil, tak o čem dále diskutovat, snad o tom, že všichni chtějí prodat, ale to není nic nového!!! |  | Výběr elektrické řetězové pily, 4.2.2010 Jestliže je pro mne jakákoli značková pila drahá, mohu věřit pouze na náhodu, že vyberu (dobře), většinou nutno počítat s alternativou nulového servisu, tudíš první závada po záruce se většinou rovná cestě k popelnici (sběrný dvůr).Tady lze jen těžko... celý příspěvek > |  | Solo 656 - Hq 359 - Jonsered 2156, 26.1.2010 Zmákne to v pohodě, už pár kusů nahradilo nespolehlivou husku a zatím plná spokojenost.Je to jen otázka času, kdy si najde Solo cestu mezi zákazníky, kvalitou na to určitě má. |  |
 |
|
|
|