|
Příspěvky uživatele - 245.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
broskvoň z pecky, 5.3.2008 Jak jen to s tou krátkověkostí broskví, kolik roků strom plodí a roste? |  | Vari Honda IV., 25.2.2008 Proč ne VARI, konstrukčně je to stejné jako DAKR. AGZAT má lepší převodovku. Rád bych podrobnější vysvětlení? |  |
|  | Vari Honda IV., 25.2.2008 Ta Agria je zajímavá, ale cena pro mě neakceptovatelná a půjčoval bych si jen na důležité věci (bydlení) ne na jednoosý malotraktor. Stejně děkuji za tip. Četl jsem tady něco o TPS Greeny asi za 50000 Kč, nevidě tento stroj někdo? Asi nakonec koupím... celý příspěvek > |  | Robot Tip, 24.2.2008 Ten jednoosý Robot nemá ani volnoběžky v kolech natož diferenciál, to se člověk asi při zatáčení pěkně zapotí. Nebo se mýlím, má někdo s tímto strojem zkušenost? A co spojka, je taky odstředivá jako Vari. Nemáte někdo tip na nějaký jednoosý... celý příspěvek > |  | MT 7 Uni, 13.2.2008 Parametry motoru Jikov u UNI:objem 218cm, provozní otáčky3800min.,otáčky doporučené při sečení 3500min.,max.otáčky 4800min.,výkon při provozních otáčkách 3.6kW, max. výkon 5.6kW.Firma Agrotest Jičín tam dává diesel Kama jako do sekačky MF70,cena... celý příspěvek > |  | MT 7 Uni, 3.2.2008 Zadejte do internetového vyhledavače Seco GROUPa.s. a dejte vyhledat ve firmách,tam je přímo nonstop servisní linka tel.724082369 nebo zkuste firmu Agrotest také z Jičína tel.493523864 |  | MT 7 Uni, 24.1.2008 MT7 - 032 uni systém vyráběla firma AGS jičín dnes Seco GROUP a.s. asi do roku 2002 s dvoutaktním motorem Jikov, pak se ještě vyráběl ve společném podniku v Bosně s naftovým motorem Kama, ale to nějak skončilo. Dnes v Jičíně pouze tyto stroje... celý příspěvek > |  | Malotraktor dvoukolový Balcar, 19.1.2008 Chci jen upozornit, že Balcar má sice diferenciál, ale nemá uzávěrku. |  | Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 28.11.2007 V této diskusi jsem četl, že VARI přijde příští rok s úplně novým jednonápravovým strojem, který má vývod z převodovky. Nemáte někdo nějaké bližší informace? Mám MT7UNI a zatím si myslím, že nic lepšího žádný domácí výrobce nevyrábí. Bohužel UNI již... celý příspěvek > |  | Jaký kultivátor?, 23.9.2007 Doporučil bych výrobek firmy Seco Group AGS Jičín (www.ags.cz) MF-70. Myslím, že je to nejlepší co se u nás vyrábí. Nemá odstředivou spojku, ale třecí jako motorka ovládaná páčkou a dieselový motor.Firma Agrotest a.s. z Jičína ji prodává v akci... celý příspěvek > |  |
|  | Banánovník - Musa, 16.1.2007 Banánovník zalévám pouze do misky (1x týdně), ale každé ráno postřikuji listy vodou z rozprašovače. Miluje vzdušnou vlhkost. Mám ho na světlém místě a v létě když na něj svítí slunce tak ho obden otáčím. Listy jsou zdravé a krásně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|