Příspěvky uživatele - 245.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
broskvoň z pecky, 5.3.2008
Jak jen to s tou krátkověkostí broskví, kolik roků strom plodí a roste?
Vari Honda IV., 25.2.2008
Proč ne VARI, konstrukčně je to stejné jako DAKR. AGZAT má lepší převodovku. Rád bych podrobnější vysvětlení?
Vari Honda IV., 25.2.2008
Ta Agria je zajímavá, ale cena pro mě neakceptovatelná a půjčoval bych si jen na důležité věci (bydlení) ne na jednoosý malotraktor. Stejně děkuji za tip. Četl jsem tady něco o TPS Greeny asi za 50000 Kč, nevidě tento stroj někdo? Asi nakonec koupím... celý příspěvek >
Robot Tip, 24.2.2008
Ten jednoosý Robot nemá ani volnoběžky v kolech natož diferenciál, to se člověk asi při zatáčení pěkně zapotí. Nebo se mýlím, má někdo s tímto strojem zkušenost? A co spojka, je taky odstředivá jako Vari. Nemáte někdo tip na nějaký jednoosý... celý příspěvek >
MT 7 Uni, 13.2.2008
Parametry motoru Jikov u UNI:objem 218cm, provozní otáčky3800min.,otáčky doporučené při sečení 3500min.,max.otáčky 4800min.,výkon při provozních otáčkách 3.6kW, max. výkon 5.6kW.Firma Agrotest Jičín tam dává diesel Kama jako do sekačky MF70,cena... celý příspěvek >
MT 7 Uni, 3.2.2008
Zadejte do internetového vyhledavače Seco GROUPa.s. a dejte vyhledat ve firmách,tam je přímo nonstop servisní linka tel.724082369 nebo zkuste firmu Agrotest také z Jičína tel.493523864
MT 7 Uni, 24.1.2008
MT7 - 032 uni systém vyráběla firma AGS jičín dnes Seco GROUP a.s. asi do roku 2002 s dvoutaktním motorem Jikov, pak se ještě vyráběl ve společném podniku v Bosně s naftovým motorem Kama, ale to nějak skončilo. Dnes v Jičíně pouze tyto stroje... celý příspěvek >
Malotraktor dvoukolový Balcar, 19.1.2008
Chci jen upozornit, že Balcar má sice diferenciál, ale nemá uzávěrku.
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 28.11.2007
V této diskusi jsem četl, že VARI přijde příští rok s úplně novým jednonápravovým strojem, který má vývod z převodovky. Nemáte někdo nějaké bližší informace? Mám MT7UNI a zatím si myslím, že nic lepšího žádný domácí výrobce nevyrábí. Bohužel UNI již... celý příspěvek >
Jaký kultivátor?, 23.9.2007
Doporučil bych výrobek firmy Seco Group AGS Jičín (www.ags.cz)  MF-70. Myslím, že je to nejlepší co se u nás vyrábí. Nemá odstředivou spojku, ale třecí jako motorka ovládaná páčkou a dieselový motor.Firma Agrotest a.s. z Jičína ji prodává v akci... celý příspěvek >
Banánovník - Musa, 16.1.2007
Banánovník zalévám pouze do misky (1x týdně), ale každé ráno postřikuji listy vodou z rozprašovače. Miluje vzdušnou vlhkost. Mám ho na světlém místě a v létě když na něj svítí slunce tak ho obden otáčím. Listy jsou zdravé a krásně... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika