|
Příspěvky uživatele - 127.208
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odstranění nevhodně rostoucích větví, 14.10.2013 Dobrý den. Na starém ořešáku mám několik nevhodně rostoucích větví, které bych potřeboval odstranit. Jenom nevím, které období je pro takovéto radikálnější zákroky vhodné. Předem děkuji za radu. Milan. |  | Ryngle - kvete, ale neplodí, 9.7.2012 Děkuji všem za reakci. Po opadání květních lístků se na stromě vyskytovaly plody s černou tečkou (napadené pilatkou) i bez ní. Z toho jsem usuzoval, že alespoň nějaké na stromě zůstanou. Postupně ale téměř všechny opadaly. Na zahradě je ještě... celý příspěvek > |  |
|  | Ryngle - kvete, ale neplodí, 6.7.2012 Známí mají na zahradě několikaletou ryngli neznámé odrůdy. Každoročně bývá obsypaná květy, ale dozraje vždy jen několik málo kusů. Letos jsem jim dal na stromy lepové pásy proti pilatkám, ale ani to nepomohlo. Postupně vše opadalo a já nevím, kde je... celý příspěvek > |  | Kdy začít s postřikem Baycor proti monolioze?, 27.3.2012 Je možné stříkat v jeden den Baycorem (Horizonem) proti minilii a Championem proti mrazu, který předpovídají na začátek příštího týdne? |  | Kdy začít s postřikem Baycor proti monolioze?, 26.3.2012 Na ošetření proti monilii mám připravený Horizon, kterým bych stromy ošetřil na začátku i na konci kvetení. Stačí to nebo je lepší kombinace s některým výše uváděným přípravkem? |  | Kdy dozrává Kioto?, 22.3.2012 Rád bych si pořídil několik stromků meruněk, ale nevím, kdy zraje výše uvedená odrůda. V knize Peckoviny od T. Jana je uvedeno, že se jedná o středně ranou až pozdní odrůdu, která zraje 5 dnů po Velkopavlovické. Na stránkách Fytos Plzeň je uvedeno,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|