|
Příspěvky uživatele - 3.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
znesie sa dracaena s hederou?, 9.4.2008 Dobrý deň,
prosím o radu - znesú sa dracaena marginalis a hedera helix v jednom kvetinaci? Nebudú sa nejak "biť"? Chcela by som k draceane nasadiť brečtan. Palma je mladučká, má zatiaľ tak 30 cm.
ďakujem:-) |  | Primula acaulis, 14.2.2008 Vdaka moc:-))
To je dobre vediet. Nabuduce si skor, ako kupim akykolvek kvet, zistim o nom viac info (nie od predavacov - ti mi uz viac razy povedali hlupost. Zjavne neodbornici, len predavaci, co je velka skoda).
Skusim sa popozerat po divokej... celý příspěvek > |  |
|  | zahustenie voděnky, 14.2.2008 Dobrý deň,
prosím o radu - mám kvet - "voděnku" - je asi dva metre dlhá a krásna- až na jednu časť - cca na dĺžke 70 cm je stonka úplne holá. čo s tým? Nedá sa trebárs nejakými zárezmi do stonky dosiahnuť, aby sa opäť "zalistnila"? Prípadne i... celý příspěvek > |  | hedera helix - rozmnožovanie, 3.2.2008 Aha, dobre že hovoríte, môj brečtan je zatiaľ mladý, radšej to nebudem riskovať a mesiac-dva si ešte počkám Ab ysa nestalo, že mi z neho nezostane nič |  | hedera helix - rozmnožovanie, 3.2.2008 Skvelee, vdaka, pustim sa do toho,mam tuto rastlinku velmi rada a chcem ju mat vsade v byte:-) Mozem rozmnozovat i v tomto obdobi? Kedykolvek v roku? |  | hedera helix - rozmnožovanie, 3.2.2008 Ahojte,
prosím o radu - ako rozmnožiť brečtan? Odrezkom v pohári s vodou? Alebo to chce niečo špeciálne?
ĎAKUJEM. |  | Primula acaulis, 2.2.2008 Dobrý deň všetkým,
prosím o radu. Kúpila som si tento kvietok - primulu acaulis - a potrebovala by som vediet, ako sa o nu starat, aby jej bolo u mňa dobre. Má radšej teplo? Znesie Slnko? Radšej svetlo alebo prítmie? vlhko či sucho? Ako... celý příspěvek > |  | Chamaedorea - usycha, 31.1.2008 Vďaka Josef :-)
Myslela som si, že nič špeciálne to nebude, ale som začiatočník v pestovaní izbových rastlín a nechcela by som rastlinke nijak ublížiť, preto som sa radšej spýtala. Už som ju ostrihala, snád sa prebudí. |  | Chamaedorea - usycha, 31.1.2008 ďakujem Josef:-) Hneď sa do toho idem pustiť, verím, že rastlinku ešte zachránim. Treba ten rez spraviť nejak špeciálne? |  | Chamaedorea - usycha, 31.1.2008 Dobrý deň,
prosím o radu, pomoc. Mala som prekrásnu palmu chamaedorea, ešte mladučkú, cca 35 cm vysokú, pekne prospievala. Na Vianoce som bola dva týždne mimo domov a rodina sa mi o palmu nepostarala napriek prosbam. Palmička mi uschla. Snažím sa ju... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|