Příspěvky uživatele - 39.219

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stihl MS 361, 8.9.2013
Dobrou práci při čištění odvedou štětec popř. kompresor. Jako čistidlo plně vyhovuje benzin. Ložisko na klice je mazané směsí zevnitř prostoru klikové skíně. jeho odmaštění nehrozí.    j.c.
Korek nebo šroubovací uzávěr na slivovici, 8.9.2013
Pro lahvování pálenky používám litrovky které používá Božkov, druhý typ lahve který mi vyhovuje je od Tulamorky. Obě se šroubovacími uzávěry, obě z čistého skla. Protože i šroubovací zátky které dávám na lahve jsou již v minulosti již použité a... celý příspěvek >
Merunkovice, 8.9.2013
Sušeným meruňkám naložení do meruňkovice prospívá a pochutnají si na nich mnohdy i ti, do nichž by jste panáka nedostal ani náhodou. Kamarádi abstinenti toho jednou na ryb, závodech slupli celou flašku... dobrému destilátu však macerace sušeného... celý příspěvek >
Nářadí zn. Berlan, 20.8.2013
Po očištění dosedacích ploch se dává těsnění mezi součástky na vazelinu nebo hermetic (Gasketseal silikonový hermetik) V případě nedostupnosti original těsnění nebo jeho poškození se dá vždy vystřihnout nové z klingeritu. Jednoduchým lehkým... celý příspěvek >
Pokazil jsem kvas?, 11.8.2013
Potíž s bleskovým nastartování kvašení jsem u meruňěk letos v některých dnech registroval taky. V nejteplejších dnech bylo na slunku pes 50 stupňů. Pokud jsme na začátku sběru sebrali padesátku, uchladit to ještě ve sklepě šlo, v době... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 8.8.2013
Paráda a závidím. vsadili jsme letos na Tornádo a z venkovních záhonů jsme letos ještě nesebrali ještě jediný zralý rajče.       j.c.
Meruňka ananaska, 8.8.2013
Myrobalán chválím, vytváří s meruňkou silný, pevný strom na festovním kmenu. Koruny nevyhání dlouhé tenké větve s tendencí k lámání. V lokalitě kde mám zahradu nejsou výjimkou meruňky roubované na myrobalánu se stářím průkazně pes 60 let, ve stále... celý příspěvek >
Okurkové rozjímání, 25.7.2013
šlo to najít     j.c.
Studna 5,5m a systém cerpadla, 22.7.2013
Itel z Mountfildu vypověděl letos službu, kupodivu ale po 18 letech. Na doporučení ho nahradilo čerpadlo Grundfos. Pokud tam to budoucna počítáte s barákem, měl by plně vyhovovat.
Krovinorez pro pastviny nad 8000m2, 22.7.2013
Na tuhle plochu, obzvlášť pokud je i metrová tráva s bodlákem bych určitě vzal značkový profi stroj. Deka navíc bych nijak neřešil, práce odsypává rychleji, stroje mají velmi propracované závěsy na obsluhu, nízké vibrace. Za sebe bych byl při výběru... celý příspěvek >
Už jsme sklidili nepaličák, 7.7.2013 Obsahuje fotku
Ovlivněn touhle diskuzí jsme mrkli do česneku už taky. Asi bych ho ještě 14 dní nechal v zemi, ale šlupky byly již popraskaný, tak z obav aby se v zemi nezačal rozpadat, šel všechen ven. Je pěknej, zajímavostí je letos délka... celý příspěvek >
Hnojení na list - kdy a čím?, 12.6.2013
Hovoří tak i encyklopedie, tak to i aplikuji a listy jsem na stromech nikdy nepopálil.   j.c.
Lukon Glads, 10.5.2013
Někdy se oplatí prohlídnout i stránky aukcí nebo bazarů. Hlízy i sazenice se tam dají sehnat obykle za zlomek ceny v obchodech a bývají přímo od pěstitelů v mohem lepší kondici a stavu. Jásot mojí ženy při převzetí zásilky s hlízami denivek a kany mě... celý příspěvek >
Kurací - slepičí hnoj, 9.5.2013
Wikipedie říká o hnojení na list toto. Nejdůležitější je asi odstavec aplikace. Otázkou je jestli bych měl na ovoce z takto ošetřovaného stromu chuť.      j.c.
Je to koniec?, 9.5.2013
Vaše sazenice by měly směr, kterým mají namířeno ukázat během 12 - 24 hodin zcela jistě. Nedostatku sazeníc na trhu bych se ale neobával, lidi si loňské mrazíky budou jistě pamatovat. Jinak mám cca 50 volných Tornád a cca 200... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika