Merunkovice

host - 39.219 (?)
8.9.2013 17:42

Sušeným meruňkám naložení do meruňkovice prospívá a pochutnají si na nich mnohdy i ti, do nichž by jste panáka nedostal ani náhodou. Kamarádi abstinenti toho jednou na ryb, závodech slupli celou flašku...

dobrému destilátu však macerace sušeného ovoce na chuti nepřidá, spíš naopak. Obvykle k těmto pokusům dochází ve snaze vylepšit ne příliš povedenou pálenku.

Letošní meruňkovice je vynikající, škoda ji kazit.     j.c.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 192.99 (?), 8.9.2013 11:23, zobrazeno: 4303x

zdravím

v obchodě jsem viděl meruňkovici a ve flašce byla meruňka asi sušena.jelikož mám domácí meruňku tak jsemchtěl ji tam dát taky. V obchodě měli sušené meruňky tak jsem je chtěl dát do láhve ale když jsem četl obsah a složení na balíčku tak jsem raději nekoupil obsahovalo to nějaké E a jiné přídavky.

doporučujete vkládat merunku do láhve, máte nějaký pozitiví efekt?

děkuji

host - 39.219 (?), 8.9.2013 17:42

Sušeným meruňkám naložení do meruňkovice prospívá a pochutnají si na nich mnohdy i ti, do nichž by jste panáka nedostal ani náhodou. Kamarádi abstinenti toho jednou na ryb, závodech slupli celou flašku...

dobrému destilátu však macerace sušeného ovoce na chuti nepřidá, spíš naopak. Obvykle k těmto pokusům dochází ve snaze vylepšit ne příliš povedenou pálenku.

Letošní meruňkovice je vynikající, škoda ji kazit.     j.c.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz