Příspěvky uživatele - 213.119

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Daple dandy pěstování, 30.12.2012
Pluot  -  Plumcot - Aprium jsou mezidruhoví kříženci Japonské slivoně s meruňkou. Nejedná se tedy o křížence našich švestek. Pluot = 75% japoská slivoň a 25% meruňka Plumcot = 50% japonská slivoň a 50% meruňka Aprium ... celý příspěvek >
Mac Intosh a Lobo, 21.12.2012
Novamac je odrůda geneticky odolná strupovitosti s chutí Mac Intoshe. Možná se časem ukáže jako perspektivní.     Jarin.
Jak úspěšně zasít jadérka/semena jabloní, 6.9.2012
Většinou se v sadech k opylení odrůd používají okrasné jabloně, pravděpodobně tedy budete mít křížence odrůd Braeburn a např.Evereste Jarin.
Hybrid švestkomeruňka, 5.9.2012
blumy které kupujete v supermarketu jsou pěstovány v sadech, které jsou pod řízenou závlahou. pokud budete používat stejnou technologii(závlaha, hnojení,probírka plodů) jistě se dočkáte stejně vekých plodů. odrůda Angeleno je cizosprašná ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  11  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika