Příspěvky uživatele - 41.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
pokryvné růže, 2.9.2008
Koupila jsem tři pokryvné růže v OBI, viděla jsem je v časopise a chtěla jsem pokrýt půdu růžemi. Vím, že v OBI často koupíme něco jiného, než jsme chtěli. Já nejsem spokojená s těmito růžemi, protože se nedrží moc při zemi, jak jsem předpokládala,... celý příspěvek >
sušení minidýně, 2.9.2008
já jsem ani netušila, že je třeba okrasné dýně nějak sušit, já je prostě otrhám a dám do košíčku, některé vydrží déle a některé méně, ale rozhodně vydrží do nového roku. Spíš si myslím, že záleží na tom, jaký je příznivý rok, protože vloni se mi... celý příspěvek >
čím hnojit na podzim?, 2.9.2008
Slyšela jsem někde, že je dobré hnojit na podzim keře, aby dobře přezimovaly, ale nevím čím hnojit  - děkuji
řasa, 31.8.2008
Nemáte někdo zkušenost s mořskou řasou? Známá má doma ve sklenici něco... prý mořská řasa. Vypadá to jako nabobtnaná želatina. Řasu má ve vodě a na podporu růstu přidává každý týden rozinky. Vodu pije každý den a pak doplňuje studenou vodu. Nevíte o... celý příspěvek >
Plíseň na javorech, 27.8.2008
Zespoda nic není. Dá se to setřít prstem, ale něco tam vždy zůstane. Vlákna to nejsou. Zkusím sundat mulč. kůru a uvidím, jak se to vyvine dál. Díky David
Plíseň na javorech, 27.8.2008 Obsahuje fotku
Přikládám nějaké fotky.
Je to šedý povlak na jinak zdravých listech. Není to nijak ostře ohraničené.  Nevadí jim stálá vlhkost kterou udržuje mulč. kůra???
Objevily se mne na javorech (acer palmatum bloodgood a acer palmatum orangdream) šedé skvrny na listech. Podle toho co jsem našel na netu je to plíseň šedá. Mám je ještě teď postříkat nějakým prostředkem proti plísním nebo to mám nechat na jaro?? Mám... celý příspěvek >
Zlatohlavý návštěvník na broskvích, 14.8.2008
Ne, pro chemii opravdu neběžím. Rád jsem se o broskve podělil a hned po focení jsem brouky i splody položil za plot. Také nemám rád když mě někdo nenechá dojíst. Tuto broskev ani nestříkám proti kadeřavosti. Vždycky ji chytí a sama si poradí. Schodí... celý příspěvek >
Zlatohlavý návštěvník na broskvích, 13.8.2008 Obsahuje fotku
Letos nejsem sám, kdo si pochutnává na broskvičkách, na včeli, vosy a mouchy jsem si zvikl, ale návštěvníci z rodu zlatohlávků (aspoň myslím, že to jsou zlatohlávci)jsou u nás poprvé. Tak že společně vychutnáváme. Zkusím dát foto.
Ochrana proti vosám a ptákům, 6.8.2008
CD fungují spolehlivě, ale sršni a vosy je velký problém...
liliochvostec, 5.8.2008
Já přesazuji lliochvostec po odvětu, když začne zatahovat, ještě dříve než se mi ztratí v zemi, to znamená tak srpen - září, následující rok pak kvete, na zimu místo přikrývám, aby byl v suchu, mám na něho skleněnou polokouli. Veruna
Kvetení plaménku, 5.8.2008
Také jsem koupila jednou na trhu sazenici plaménku asi 20-30 cm asi za 80 Kč, byl to jenom jeden výhonek a vykvetl mi asi po 3 letech a úplně jiný, než jsem chtěla. Teď kupuji zásadně plaménky v květináčích, které jsou vysoké přes půl metru, pnou se... celý příspěvek >
KG trubky - sání, 28.7.2008
Děkuji za typ a radu. Lukáš
KG trubky - sání, 25.7.2008
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zdali nemá nikdo zkušenosti s dopravním sacím potrubí z jímky mimo pozemek. Mám jímku na pozemku cca 30 metrů od vězdových vrat a chtěl bych upravit dvůr (trávník, okrasné stromky a podobně.) Problém je ten (jak jistě... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika