Příspěvky uživatele - 41.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
sundevila v zimě, 23.2.2009
Sundevilu jsem koupila vloni na jaře červenou, v létě jsem ji měla ve větším květináči, kde jsem zapíchla bambusové tyče a nahoře je svázala lýkem, sundavila se kolem tyčí ovíjela, kolem ní jsem měla vysazené bílé lobelky. Na podzim jsem sundavilu... celý příspěvek >
Plíseň, 16.2.2009
Nemůžu vědět, o jakou plíseň se jedná, zda o bílý povlak nebo chlupatý povlak, ale může jít i o přemokřenou půdu z příliš velké zálivky. Já většinou zalévám spodem do misky odstátou vodou, kterou nechávám v plastových lahvích na radiátorech, aby byla... celý příspěvek >
dělení hlíz jiřin, 12.2.2009
 Nějak tomu dělení nerozumím, mě hlízy narostou, ale stonek to má vždycky jen jeden, hlízek však přibude - takže v tom případě je nemohu roztrhnout. Ale to že hlízek přibude nevadí? Nebo mám raději ty menší hlízky odstranit a nechat jen větší -... celý příspěvek >
Černooká Zuzana se jmenuje, 12.2.2009
Dobrý den, mě t aky zaujala černooká Zuzana, sázela jsem původně semínka přímo k plotu, ale vzešlo jich málo a byly slabé a nekvetly. Vloni jsem je vysela počátkem března do kelímků s výsevní zeminou - tu kupuji hotovou a osvědčila se mi. Po vzejití... celý příspěvek >
Kombinace letniček, 12.2.2009
Já v létě také osazuji mísy, ale nejraději používám lobelky modrou a bílou, jsou vděčné a potom kombinaci červených muškátů a žlutých balkon gold, měsíček nemám ráda, protože s e hodně vytahuje, ten mám jen na záhonech, kde se většinou vysemenuje... celý příspěvek >
Pěstujete nějaké balkonovky ze semen?, 12.2.2009
Jitko přeji dobrý den, díky za vaši reakci. Lobelky jsem měla vysazené předloni a jelikož byla minulá zima mírná, tak se mi na záhonku vysemenily a byly dřívější, než ty, které jsem vysela. Zaujalo mě vaše sdělení o rostlince... celý příspěvek >
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 12.2.2009
Zkuste se poohlédnout třeba po internetu - spousta prodejců zde nabízí dvoububnové rotačky o záběrech 120 - 130 cm (Made in CZ, China,Poland,...), na kterou by měl Váš stroj bohatě dostačovat. Klasika 165 cm a la Pelhřimov by mohl být pro motor... celý příspěvek >
Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 11.2.2009 Obsahuje fotku
Proč vymýšlet již vymyšlené - inspirace z Maďarska za v přepočtu 260 000Kč 
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 10.2.2009
Našel jsem ten odkaz - jen pro inspiraci: mf-tech.de Se staršími i novějšími Zetory mám také zkušenost, ale z principu těchto strojů -utěsnit je tak, aby dlouhodobě neodkapávaly provozní kapaliny je velký problém. A jako hlavní slabinu považuji... celý příspěvek >
Zažil jsem při vláčení párek čápů, cca 50 m od stroje- souhlasím, úplně jiná dimenze zážitků- paráda. Také nejsem žádný " víkendový ekoterorista", přesto jsem se se ženou rozhodl hospodařit " bez chemie, ekologicky". Možná spíše... celý příspěvek >
Vážený pane 3.83 - mluví z Vás zkušenost, selský rozum a z pohledu mých dosavadních zkušeností Vám dávám plně za pravdu . Do 15ha pastvin, trvalých porostů a pod. bych skutečně hledal v kategorii malotraktorů, provozními náklady se Vám ojetý... celý příspěvek >
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 9.2.2009
Dobrý den, zkuste ještě promyslet variantu jednoosého pomocníka- sám uvažuji o stroji Robot Tip (výroba CZ, tuším Prostějov), výkon 13,5 HP, dvoububnová rotačka o záběru 1,2m, spotřeba (dle výrobce, osobní zkušenost zatím nemám) 1-1,5l na hodinu... celý příspěvek >
gingko biloba fastigiata - řez, 6.2.2009
Mockrát děkuji za Váš názor. Loňské letorosty chci ale zastřihnout na počátku jara před rašením, v průběhu vegetace bych zastřihnul či zaštípnul (u gingko jsem to ještě nezkoušel) výhony nové.
gingko biloba fastigiata - řez, 6.2.2009
Zdravím, potřeboval bych prosím poradit s řezem G. biloba Fastigiata. Gingko cca 2-3 roky téměř nerostl, ale loni vyhnal mohutné výhony, svislé téměř 1 metr dlouhé. Nevím, zda tyto svislé výhony můžu zakrátit, v jakém místě a co se potom stane.... celý příspěvek >
Lukon Glads, 5.2.2009
Já objednávám u Lukon Glads tři roky po sobě a to na jaře i na podzim. Pokud objednám ihned po dodání katalogu, přijde zásilka tak do týdne, květináčky jsou zabalené dobře, je pravda, že se jedná o malé rostlinky, spíše jde o sadbový materiál, takže... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika