Příspěvky uživatele - 31.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lze již začít s průřezem?, 8.2.2014
Zajímavý nápad - nevím, že by to někdo zkoušel. Obával bych se klejotoku z přemíry mízy. Zkuste to a pak nám sdělte výsledek! J.
Postrik proti cervum, 8.2.2014
Přírodní cestu neznám. Kdo tají informace - postřikuje chemickými prostředky. Řešením je vysazovat srdcovky rané - 1.-2. třešňový týden (Rivan, Karešova, Kaštánka, Burlat...), Vrtule je sice napíchne, ale červík se nestačí vyvinout. J.
Lze již začít s průřezem?, 8.2.2014
I pro ně - jsou to peckoviny. Pro Staniola - jádroviny řežu teď, zanedbané jabloně (u příbuzných) také a využívám zmlazení k přeroubování novými rezistenty. Na př. v květu obnovím řezné rány a roubuji za kůru - ujímá se 95% roubů. Zmlazuji... celý příspěvek >
Pozdně zimní rezistentní odrůdy - hodnocení, 8.2.2014
Topaz bude u mě hlavní zimní odrůdou, nejlépe dozrává (220 m n.m.) a vydrží i v mém teplém a suchém sklípku = přístavek na severní straně RD. Ostatní rezistenty, k nimž jsem se dostal, jsou u mě podzimní (Rubinola, Lotos, Rosana, Rajka) nebo raně... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika