Příspěvky uživatele - 84.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okus stromu - ořešáku, 6.3.2012
Stará rada je-namazať kravincom, zabaliť hoci aj do novín... a najlepšie vraj od čerstvo otelenej kravy... čítal som to v nejakej literatúre zo 60.rokov...
Prořezat švestku teď?, 6.3.2012
Na záhrade tento rok nič extra neplánujem, len zrejme zlikvidujem 3 staré choré marhule (no, staré... majú 15 rokov a odchádzajú, nerodia,...),dostal sa mi cez oplotenie zajac, mal som to síce nastriekané Aversolom, dokonca čerstvo, ale aj tak na... celý příspěvek >
Kadeřavost - postřik dnes?, 6.3.2012
Predsa len som trocha vyššie (cca 350m.n.m.), ale v sobotu streknem broskyne aj ja...
A inak sa tu akosi odbočilo od sliviek k orechom... Ja sa priznám, že režem od polovice februára (února), začal som jabloňami, cez hrušky, teraz v sobotu slivky a ringloty... akurát tie dve broskynky si nechám na kvet... možno to nie je celkom... celý příspěvek >
Dobrý večer, pán Paľo, len tak pre zaujímavosť k tej produkčnej výsadbe orechov... Minulý rok sme s rodinou šli autom do Chorvátska cez Maďarsko a potrebovali sme si urobiť cik-pauzu. Odstavil som to na takej bočnejcestičke a ako sa tak rozhliadam po... celý příspěvek >
Hokkaido - recepty, mrazenie, konzervovanie, 4.3.2012
Celá naša rodina Hokkaido miluje, ale žiaľ, január tekvičky v zdraví neprežijú. A preto uvítam všetky rady, ako ho uchovať, či už mrazením alebo sterilizáciou. A prirodzene-recepty. Skúsili ste už dať Hokkaido na plech (papier na pečenie pod... celý příspěvek >
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 3.3.2012
2.3. už nasadzuje na kvet?Kedy ste to vysieval? Budete sa hrať na včielku Maju a poletovať so štetčekom?
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 3.3.2012
Pán Mirek, do akých veľkých nádob dávate nakoniec Vilmu?
Odrůda Pinova, 26.2.2012
Nádhera... robím chybu, že tiež nefotím...
Žlutá švestka - kde ji sehnat?, 26.2.2012
bývalo... šárka je mocná... na pravú belicu už skoro nenatrafíš
Začiatočník, 18.2.2012
presne tak som chcel... vyklíčiť v obývčke na parapete, po presadení na loggiu
Začiatočník, 18.2.2012
Pardon... paradajky
Začiatočník, 18.2.2012
Hm, chcel som dnes vysiať prvé semienka, aspon pár kusov, nechat vyklíčiť na okennom parapete a dať ich na loggiu... ale hodil som tam teplomer... a na loggii je len 17-18 stupňov... asi dosť málo, nie?
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 16.2.2012
Balkonové rajčiny už vysievate?
Přiroubování druhé odrůdy, 12.2.2012
Nitru neodporúčam, zasadil ju tak 20r dozadu môj otec, neviem na akej podnoži..v suchom roku trpia deformáciou plodov a ich trvanlivosť je nulová... pri dozrievaní opadávajú, ak ju utrhnete zrelú, máte deň na to aby ste ju zjedli, rýchlo hniličkuje... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika