|
Příspěvky uživatele - 84.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okus stromu - ořešáku, 6.3.2012 Stará rada je-namazať kravincom, zabaliť hoci aj do novín... a najlepšie vraj od čerstvo otelenej kravy... čítal som to v nejakej literatúre zo 60.rokov... |  | Prořezat švestku teď?, 6.3.2012 Na záhrade tento rok nič extra neplánujem, len zrejme zlikvidujem 3 staré choré marhule (no, staré... majú 15 rokov a odchádzajú, nerodia,...),dostal sa mi cez oplotenie zajac, mal som to síce nastriekané Aversolom, dokonca čerstvo, ale aj tak na... celý příspěvek > |  |
|  | Kadeřavost - postřik dnes?, 6.3.2012 Predsa len som trocha vyššie (cca 350m.n.m.), ale v sobotu streknem broskyne aj ja... |  | Prořezat švestku teď?, 6.3.2012 A inak sa tu akosi odbočilo od sliviek k orechom... Ja sa priznám, že režem od polovice februára (února), začal som jabloňami, cez hrušky, teraz v sobotu slivky a ringloty... akurát tie dve broskynky si nechám na kvet... možno to nie je celkom... celý příspěvek > |  | Prořezat švestku teď?, 6.3.2012 Dobrý večer, pán Paľo, len tak pre zaujímavosť k tej produkčnej výsadbe orechov... Minulý rok sme s rodinou šli autom do Chorvátska cez Maďarsko a potrebovali sme si urobiť cik-pauzu. Odstavil som to na takej bočnejcestičke a ako sa tak rozhliadam po... celý příspěvek > |  | Hokkaido - recepty, mrazenie, konzervovanie, 4.3.2012 Celá naša rodina Hokkaido miluje, ale žiaľ, január tekvičky v zdraví neprežijú. A preto uvítam všetky rady, ako ho uchovať, či už mrazením alebo sterilizáciou. A prirodzene-recepty.
Skúsili ste už dať Hokkaido na plech (papier na pečenie pod... celý příspěvek > |  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 3.3.2012 2.3. už nasadzuje na kvet?Kedy ste to vysieval? Budete sa hrať na včielku Maju a poletovať so štetčekom? |  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 3.3.2012 Pán Mirek, do akých veľkých nádob dávate nakoniec Vilmu? |  | Odrůda Pinova, 26.2.2012 Nádhera... robím chybu, že tiež nefotím... |  | Žlutá švestka - kde ji sehnat?, 26.2.2012 bývalo... šárka je mocná... na pravú belicu už skoro nenatrafíš |  |
|  | Začiatočník, 18.2.2012 presne tak som chcel... vyklíčiť v obývčke na parapete, po presadení na loggiu |  | Začiatočník, 18.2.2012 Pardon... paradajky |  | Začiatočník, 18.2.2012 Hm, chcel som dnes vysiať prvé semienka, aspon pár kusov, nechat vyklíčiť na okennom parapete a dať ich na loggiu... ale hodil som tam teplomer... a na loggii je len 17-18 stupňov... asi dosť málo, nie? |  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 16.2.2012 Balkonové rajčiny už vysievate? |  | Přiroubování druhé odrůdy, 12.2.2012 Nitru neodporúčam, zasadil ju tak 20r dozadu môj otec, neviem na akej podnoži..v suchom roku trpia deformáciou plodov a ich trvanlivosť je nulová... pri dozrievaní opadávajú, ak ju utrhnete zrelú, máte deň na to aby ste ju zjedli, rýchlo hniličkuje... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|