Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 

Zmrazování > Hokkaido - recepty, mrazenie, konzervovanie

Hokkaido - recepty, mrazenie, konzervovanie


deerslayer (488) - xxx.xxx.84.120 (?)
4.3.2012 12:11
Tento příspěvek (zjistit adresu)

Celá naša rodina Hokkaido miluje, ale žiaľ, január tekvičky v zdraví neprežijú. A preto uvítam všetky rady, ako ho uchovať, či už mrazením alebo sterilizáciou. A prirodzene-recepty.

Skúsili ste už dať Hokkaido na plech (papier na pečenie pod tekvičku), nakrájané na mesiačiky, potreté medom a posypané škoricou?

Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   

Hokkaido - recepty, mrazenie, konzervovanie


host - xxx.xxx.87.0 (?), 6.10.2018 12:35
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Každý rok hokaida pokrájame na menšie kocky a nadávkované v samostatných sáčkoch mrazíme(bez blanšírovania). Následne z nich varíme polievku. Chuťou sa nijak neodlišuje od tej z čerstých. Hokaido si po rozmrazení celkom zachováva štruktúru, tak predpokladám že by sa takto rozmrazené dalo použiť aj na pečenie, ale to odskúšané nemáme keďže pečené hokaido u nás doma nikomu nechutná. V minulosti sme bežne robili kompót z iných druho tekvíc, tak nevidím žiaden dôvod prečo by to nešlo aj z hokaida.

Připojit reakci
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
A až Z o uzení9.4.2020
Jak uchovávat klobásy?8.4.2020
A až Z o uzení7.4.2020
A až Z o uzení7.4.2020
A až Z o uzení7.4.2020
Jak uchovávat klobásy?7.4.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů