|
Příspěvky uživatele - 203.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pravokořenné stromy, 19.4.2018 Zahradnicina, stejne jako vetsina odvetvi lidskeho pocinani, se jiz davno vydala jednim jasnym smerem-co nejmene casu ale co nejvetsi zisk. Proto se reze, roubuje,stromy se drzi zakrsle,... Ale jiz se zapomina na to, ze strom neni dilo lidske ruky,... celý příspěvek > |  | Uzení makrel, 22.1.2014 Takže zkusím mražené.
Ještě jedna otázečka-bylo mi doporučeno vyudit tolstolobika, že je tučný atd.. Kamarád rybář zas tvrdí, že je to hnus ryba. Nějaká zkušenost s konkrétně s touto rybou? |  |
|  | Uzení makrel, 22.1.2014 Dobrý večer,
rád bych připojil otázku-ryby sem nikdy neudil, ale chtěl bych to samozřejmě zkusit. Potíž je v tom, že nemám kde získat živé nebo alespoň chlazené ryby a jezdit pro ně několik desítek kilometrů se mi fakt nechce. Takže otázka... celý příspěvek > |  | Udírna ze starých kamen, 20.1.2014  Už pověšeno na půdě |  | Udírna ze starých kamen, 20.1.2014  Tak vyuzeno. Maso sem nechal asi hodinku v horké vodě a pak šlo do udírny. Udil sem jen suchým bukem na 60-70 °C po dobu 10 hodin. Možná by to hodinku dvě ještě sneslo. Ale chuťově je výborný, žádnej dehet, neočouzený. První pokus dopadl výborně. |  | Udírna ze starých kamen, 18.1.2014 Tak "udírna" už je po 2 odpoledne začouzena a zítra jedu naostro. Budu mít možná problém držet teplotu dostatečně nízko(byl sem zvyklý udit na +-70 °C po dobu cca 10-12 hodin), hoří to jak prdlý a moc nechci škrtit přívod vzduchu kvůli dehtování,... celý příspěvek > |  | Udírna ze starých kamen, 14.1.2014 Dobrý den,
před pár lety sem měl možnost udit ve zděné udírně. Ta možnost už pominula a já se před pár týdny rozhodl něco opět vyudit. Protože je leden a venku zima, tudíž nějaké velké práce venku nehrozí, rozhodl jsem se pro provizorní řešení.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|